Societat · 7 d'Agost de 2009. 15:43h.

Presència escassa de meduses

La qualitat de les platges catalanes és "excel·lent", segons l'agència de control

Presència escassa de meduses

Vaixells retiren meduses del mar, en una imatge d'arxiu

Aquest estiu hi ha menys meduses a les platges catalanes. L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha indicat que en aquesta darrera setmana de control "la detecció de meduses a la línia de costa ha estat molt puntual".

En el seu informe, l'ACA indica que s'han detectat alguns exemplars de l'espècie Pelagia Noctiluca en algunes platges de Port de la Selva, Begur, Palafrugell, Lloret de Mar, Badalona, Barcelona i Gavà. També se n'han vistes algunes de l'espècie Porpita porpita (poc urticant) a les platges tarragonines de Segur de Calafell el passat 3 d'agost. L'ACA ha afegit que "el 100% de les platges catalanes gaudeixen d'una qualitat sanitària excel·lent".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pelayo, Barcelona, 08/08/2009 - 18:35

Y al paso que vamos, la presencia de medusas es escasa y la de personas también. ¿saben estos de la banderita azul lo que hay en el agua de Barcelona aparte de zurullos flotando?

#1 PELAYO, Barcelona, 08/08/2009 - 18:32

Lo que tienen que hacer es limpiar las playas de Barcelona, El agua parece un estercolero y dejarse de medusas. La aparición de medusas indicarían la limpieza del agua. La bandera azul que ondea en Barcelona la compró Hereu en los Encantes.