Societat · 23 de Juliol de 2014. 12:42h.

'Pressing' a Mas per Israel

David Fernàndez, Iceta i Herrera li retreuen que es mantingui neutral

El president de la Generalitat, durant la sessió de control al Parlament, s’ha hagut d’enfrontar als retrets de David Fernàndez (CUP), Joan Herrera (ICV) i Miquel Iceta (PSC), que l’acusen de no condemnar la “matança” de l’Exèrcit d’Israel a Gaza.

Els tres líders parlamentaris consideren que en aquest conflicte els israelians tenen més culpa que no pas els palestins -Herrera inclòs ha instat Mas a trencar acords comercials amb Israel-, mentre que el president de la Generalitat ha remarcat que “com a ésser humà em repugna tota mena de violència”.

“Tinc la sensació que vostès condemnen unes violències i unes altres no”, li ha retret a Herrera, a més de preguntar-li si “els morts del Sudan són diferents? els de Nigèria? els de Malasian Airlines?”. “Condemno la violència de l’Exèrcit d’Israel, si això és el que vol escoltar, però els palestins també maten”, ha sentenciat.

20 Comentaris

Publicitat
#17 pepe, andorra, 24/07/2014 - 00:52

Y cuando morian los palestinos de alfatah asesinados por hamas o los palestinos de los campos de refugiados de siria, pq estos antisemitas no decian nada? Y pq no dicen nada del genocidio de los cristanos coptos en egito o ahoa de los cristanos en mosul? No son mas q unos mamporreros del islam.

#16 Per què?, Girona, 23/07/2014 - 22:18

I per quina raó el govern s'ha de posicionar en un conflicte que no hem creat i on no tenim força per fer absolutament res?.

#15 D. Pelayo, Barcelona, 23/07/2014 - 20:08

Yo cuando vea a estos tíos condenando la represión de Maduro en Venezuela y de Castro en Cuba, me creeré su pacifismo, mientras tanto me merecen poco respeto sus reivindicaciones. Yo condeno A Israel por la matanza y Mas no, por que debe mucha pasta a los israelitas. INOCENTONES

#14 joan, manresa, 23/07/2014 - 17:45

tinu.)assesinat dels tres joves israeleins....,No varem sentir cap protesta d'aquest trio de defensors populistas...,o es pensaven que Israel faría festa major devant d'aquest fet.Tampc sentim cap protesta en fer servir la ciutat civil com escuds,i sobre tot en infants...Potser parlem clar Srs...

#13 joan, manresa, 23/07/2014 - 17:41

tinu.)amb una postureta populista,aquest conflicte be de molt lluny i amb forta ideologuia religiosa.Si aquí i barrejem terrorisme ( Hamas) i supervivencia Israel,tenim prous ingredients per un gran conflicte.Per cert l'inici d'aquesta ultima confrontació,va nexer en el segrest i posterior (cont