Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2019. 22:22h.

Pressió a Pedro Sánchez

Javier Bardem se suma a Richard Gere en el suport a Open Arms

L'actor Javier Bardem ha publicat un vídeo per fer una “crida urgent” al president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, per tal que lideri un procediment per repartir entre els països de la UE a la persones rescatades pel vaixell humanitari Open Arms, amb 151 persones a bord, que fa 11 dies que es troba en alta mar.

“Envio el vídeo per unir la meva veu a moltíssimes altres persones que demanem al nostre president en funcions, Pedro Sánchez, que lideri amb Espanya, país d'origen de l'ONG Open Arms i de tots els seus cooperants, que a risc de les seves pròpies vides salven la de moltes altres persones, un procediment de repartiment de totes les persones rescatades en els diferents estats de la Comunitat Europea”, reclama Bardem.

L'autor afegeix que el vídeo, publicat en el compte de twitter de l'ONG, és “de suport per a la gent d'Open Arms, per a aquells que estan en aquest vaixell des de fa tants dies: cooperants, tripulació, gent rescatada”. També destaca el “necessari i extraordinari” treball que fan “per la dignitat humana”. Bardem considera que “Espanya és el país idoni i just” per coordinar i liderar el repartiment a la UE.

Per la seva banda, l'actor nord-americà Richard Gere va portar aquest passat divendres queviures a l'Open Arms. “Per fi una petita bona notícia. Arriben queviures a l'Open Arms i comptem amb un company de tripulació excepcional Richard Gere”, va afirmar l'organització en el seu compte de twitter.

Javier Bardem

Richard Gere (foto: Open Arms)

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Chris, Lleida, 13/08/2019 - 16:47

Que sabrá este personaje de lo que ocurre desde su nube?

#12 Barretina a rosca, Black hole, 13/08/2019 - 13:02

Solo por desconocimiento del asunto ¿este y su señora donde tributan?

Espero que lo hagan en la AEAT de aquí y que no sea en Madrid donde el impuesto sobre el patrimonio es muy bajo por no decir inexistente.

#11 Finsescoions, Blanes, 13/08/2019 - 12:42

Sa fesomia m'es coneguda
D'onte és aquest sense papers????

#10 Pepon , Barcelona, 13/08/2019 - 11:57

Parches y más parches hasta que reviente el neumático

#9 Accions incompletes, Chez Titole, 13/08/2019 - 10:51

El Richard ho va fer millor de cara a la galeria: va comprar uns quants queviures al Lidl o al Carrefour i els va repartir a bord (via iot de luxe fins al vaixell Màfia/Ong), va quedar d'alló més aparent. El Javi Estrada (Bardem?) hauría de fer el mateix, repartir uns quants articles de rebaixa de l'Aldi i fer-se la foto.