Societat · 3 de Juliol de 2017. 13:09h.

Pressió independentista als Mossos

Un portaveu proper a la CUP considera que "hauran de decidir de quin costat estan"

Pressió independentista als Mossos

El portaveu d'Alerta Solidària, Ferran Ocata

El portaveu d'Alerta Solidària, Ferran Ocata, ha acusat als Mossos d'Esquadra d'estar al servei de la justícia espanyola: "estan al servei del PP i de la justícia espanyola, per tant en contra del dret a decidir dels catalans i catalanes".

Ocata ha manifestat que "hauran de decidir en quin costat estant, si al costat de la justícia espanyola (en contra del referèndum de Catalunya) o al costat de les persones que volem decidir el futur del nostre país".

 

arranok.jpg

 

El portaveu ha fet aquestes declaracions després de les detencions que es van fer ahir per part de la policia autonòmica a tres militants d'Arran, per la seva implicació en l'acte a favor del referèndum que van fer a la seu del Partit Popular a Barcelona.

Durant aquest matí una trentena de persones -entre les quals hi havia les diputades cupaires Mireia Vehí, Eulàlia Reguant i la regidora Maria Rovira- s'han concentrat a les portes de la Ciutat de la Justícia, per donar suport, als tres militants d'Arran, que han estat portats davant el jutge, per la seva implicació en l'acte a favor del referèndum que van fer a la seu del Partit Popular a Barcelona. Els tres s'han negat a declarar.

 

 

arranreguant.jpg

 

 

Tots havien estat citats  el passat 1 de juny al jutjat d'instrucció 11 de Barcelona, on se'ls havia citat, però no s'hi van presentar. Precisament, els joves van ser detinguts per haver desobeït les citacions judicials.

L'acció va tenir lloc el 27 de març i va consistir a ocupar la seu del PP amb urnes de cartró i empaperar-ne tota façana d'adhesius amb el lema "L'organització és la clau de la victòria". Els membres que van entrar a la seu del PP van ser desallotjats pels Mossos.

 

En aquella ocasió, la pancarta que presidia l'acte sentenciava "L'autodeterminació no es negocia: Referèndum sí o sí". Set membres d'Arran són investigats per aquests fets, però es van negar a presentar-se a declarar als jutjats, motiu pel qual s'han ordenat les detencions.


pancarta.jpg

15 Comentaris

Publicitat
#14 Cat Show, Bcn, 04/07/2017 - 03:11

Presion o Prision independentista?

#13 Alejandro, Barcelona, 03/07/2017 - 20:52

¿Aún no os habéis enterad, palurdillos? Los Mossos están y estarán con la Constitución que, de momento no hay otra ley por encima de ella.

#12 JUANICO, Barcelona, 03/07/2017 - 20:08

Del lado de la Ley y el orden ?

#11 Carlos Gomez, saludos del sebolla, 03/07/2017 - 19:06

Osties. La nostre Eulalia disfressada de Kelly.

Sera premonitori ?

#10 Josep, Catalonia is not a democracy, 03/07/2017 - 17:48

¿pero esto no era la revolución de las sonrisas? más bien parece "El padrino"