Publicitat
Societat · 27 de Gener de 2012. 17:13h.

Presumpta setena víctima per violència de gènere

Els Mossos localitzen una dona morta al seu domicili de Granollers

Els Mossos d'Esquadra han informat que, al voltant de les dotze del migdia, una trucada ha alertat que s’havia produït una presumpta mort violenta a un domicili de Granollers. Els agents han localitzat el cos sense vida d’una dona.

En cas de confirmar-se la violència de gènere, seria la setena víctima mortal en el que va d'any. Dimarts passat es va produir el darrer cas fins avui: la mort d'una altra, de nacionalitat índia, a Olot (La Garrotxa).

La primera vícitma mortal d'enguany va ser el 3 de gener, de nacionalitat espanyola, l’Ametlla de Merola, a la comarca del Berguedà.

El 5 de gener una altra a Nou Barris, de Barcelona, també de nacionalitat espanyola. El 9 del mateix mes a Tarragona, de nacionalitat brasilera. El dia 13 van detenir un home a Mollet per la mort d'una altra dona i el 21 una altra a Santa Coloma de Queralt, el marit de la qual es va suïcidar després de la seva detenció.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Séneca, Barcelona, 28/01/2012 - 22:32

El pròxim que em parli de violència de gènere i obviï que en el 90% són extrangers, els que maten, li fotu un jec d'osties. És tanta la manipulació al respecte; és tan horrorosa la sesgada decantació a la mentida en aquest tema que algú ha d'aturar l'immigració com sigui, i castigar als promotors.

#2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 27/01/2012 - 21:58

lo acaban de confirmar en el telediario, los de Granollers son moros.

#1 -emilio, a, 27/01/2012 - 19:25

yo cuento ya 11 muertes con violencia en Cataluña en lo que va de año. Por cierto la mujer de Ciudad Meridiana se descarto en la autopsia que fuese asesinada. Pero en la lista falta una mujer de Tarragona capital. En total 7 mujeres, 3 hombres y un bebe.