Societat · 10 de Març de 2016. 22:24h.

Primer acte de Colau fora de Barcelona

L'alcaldessa dóna suport a Montcada i Reixac en la reivindicació pel soterrament de la via del tren

Primer acte de Colau fora de Barcelona

Colau a Montcada i Reixac

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha donat suport a l’Ajuntament de Montcada i Reixac en la reivindicació pel soterrament de la via del tren en el seu pas per aquest municipi. Ho ha fet durant un acte  d’homenatge i record a les víctimes del tren a aquesta població.

Colau ha afirmat que els problemes i les necessitats dels municipis metropolitans “ho són de la capital i del conjunt de l’àrea”. “L’espai metropolità no es pot construir pensant només amb les necessitats de l’espai central, perquè això ha donat lloc a desequilibris i injustícies. La ciutat metropolitana no pot construir-se amb municipis de primera i de segona”, ha  afegit.

L'alcaldessa de Bacelona ha apostat per fer un projecte comú entre els diferents municipis de l'Àrea Metropolitana que basteixi tota l'àrea d'una manera “territorialment equilibrada, ecològicament sostenible i socialment justa”. L’acte també ha comptat amb les intervencions de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i el portaveu de la plataforma Tracte Just Soterrament Total, Ramon Bueno, que ha fet la lectura del manifest.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, BCN 18, 11/03/2016 - 15:06

Molt bé, així hi haurà un túnel amb un racó on poder-se instal·lar un bon grapat de sense papers i calar foc després. Unirem el túnel de Marina amb el de Montcada amb fum i llavors el col·lapse a Rodalies serà monumental.

#2 Maria Garcia Lopez, Más de lo mismo y su chica de Colsada!, 11/03/2016 - 10:20

Esta mujer siempre esta de tournée.Ella y los suyos parecen " las alegres y los alegres chicos y chicas de Colsada" ...ella por supuesto es la vedette!
Sera por propaganda!
Siempre están de Campaña electoral
Tienen tiempo para gestionar el Ayto de Barcelona?
Vaya frustración si no ganan los Podemos!

#1 Andreu, Barcelona, 10/03/2016 - 23:14

Perfecto! A ver si conseguimos que esta inepta se vaya de Barcelona. Además se junta con sus colegas de la CUP de Montcada que han conseguido que Lidl invierta en otro municipio y deje de crear 1000 puestos de trabajo. Dios los cría y ellos se juntan. Madre mía!!!