Publicitat
Societat · 31 de Març de 2020. 13:09h.

Primer militar mort

Un subtinent de l'Exèrcit de l'Aire

El cap de l'Estat Major de la Defensa, Miguel Ángel Villarroya, ha confirmat la mort del primer membre del primer militar a causa del coronavirus durant la roda de premsa d'aquest dimarts. Es tracta d'un subtinent de l'Exèrcit de l'Aire, que estava destinat a la base de Cuatro Vientos, a Madrid.

Villarroya ha comentat que "tinc la trista tasca de comunicar que va morir el subtinent de l'Exèrcit de l'Aire, ahir al Gómez Ulla, de manera que dono el condol a la seva família". "No estava implicat en l'operació Balmis" ha afegit. També ha explicat que actualment hi ha 208 militars infectats per coronavirus.

Asfaspro, l'Associació Professional de Suboficials de les Forces Armades, també ha emès un tuit lamentant la pèrdua i donant el condol a la família de la víctima.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 31/03/2020 - 13:37

El pésame a su familia, amigos y compañeros. Ha caído con honor, en acto de servicio público y sacrificio a su país. Nuestra primera línea de defensa necesita medios. No podemos mandarlos a luchar sin defensas Epis, necesarias. El sólo hecho de estar fuera, ya es un riesgo. Y salen los valientes y necesarios. Fuerza y Honor.