Publicitat
Societat · 5 de Setembre de 2009. 12:03h.

Primera batuda contra la prostitució al Raval

Detingudes 16 persones i identificats 78 clients

Primera batuda contra la prostitució al Raval

Un moment de la batuda

Agents dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional han fet una batuda al barri del Raval, amb el resultat de setze persones detingudes, a qui se'ls ha aplicat la Llei d'estrangeria, i 78 identificades. La batuda arriba després de les queixes reiterades dels veïns i els recels i les crítiques entre administracions.

Els detinguts són dues prostitutes de nacionalitat nigeriana, dos transvestits brasilers i dotze ciutadans estrangers més que es troben a Espanya en situació irregular. En els últims dies, la presència de prostitutes ha disminuït arran de la vigilància policial. El Departament d'Interior ha anunciat que mantindrà fins a la tardor els reforços policials.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Vicent, Tarragona, 06/09/2009 - 12:11

Els únics que en aquest assumpte tenen una mica de cap son els d'ICV que parlaven de regular el negoci de la prostitució, contractes, SS, sanitat i llocs adients. Els ineptes del PSC parlant d'abolir la prostitució a TVC, que baixen de la figuera o què?

#2 c.p.g, castelló, 06/09/2009 - 09:19

ara compte amb el mossos, a veure si a aquestes pobres encara els tocarà treballar a comissaria i sense cobrar. no seria la primera vegada.

#1 Enric, Barcelona, 06/09/2009 - 00:54

Els clients! els clients! aquestos son els que l'han de pagar. Demanem que es publiquin els noms dels clients, com fan a Suecia. En dos dies s'acava la mala imatge que estem donat al mon. Encara que la mala fama costarà de treure....Quin équip de govern