Publicitat
Societat · 22 de Març de 2010. 14:53h.

Primera gran incidència a Rodalies des del traspàs

La caiguda d'un mur provoca provoca la interrupció del tram entre Vilafranca i Sant Sadurní

Primera gran incidència a Rodalies des del traspàs

Nadal, en una imatge d'arxiu

La caiguda d’un mur pròxim a la via per causes que es desconeixen a la l’alçada del punt quilomètric 53,750, de la línia Barcelona-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders, en el municipi de La Granada, ha provocat la caiguda d’un post d’electrificació que alimenta a la catenària i danys de consideració al sistema d’electrificació, el que ha causat la interrupció del subministrament elèctric i de la circulació ferroviària al tram  Vilafranca del Penedès-Sant Sadurní d’Anoia. Segons les primeres previsions, es podrà restablir la circulació per una de les vies al voltant de les 14.00 hores. 

A les 07.40 hores, s’ha detectat una falta de tensió en ambdues vies generals del tram Sant Sadurní d’Anoia- Els Monjos. Tècnics d’Adif s’han desplaçat al tram per a comprovar l’estat de les instal·lacions i han pogut acotar a les 9.50 hores el tram sense tensió al recorregut entre les estacions de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha establert un pla alternatiu per carretera amb autobusos al tram Vilafranca-St. Sadurní. A les 8.30 hores han arribat els autobusos a St. Sadurní, línia R4 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Vilafranca/St. Vicenç de Calders).

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fran, Llinars, 22/03/2010 - 18:03

La pregunta es, quan temps tindra q passar xq la culpa ja no sigui d´Espanya?. Quines son les millores a les q es referia el tristpartit?

#1 Lluis, Vilanova, 22/03/2010 - 17:35

Quin desastre rodalies; Vilafranca Barcelona 1 hora, com fa 45 anys; els han traspasar ferralla, encara deuen riure ara;