Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2009. 20:07h.

Primera querella per homofòbia

Dos homosexuals denuncien una empresa amb seu a Barcelona

Primera querella per homofòbia

Una imatge promocional de Gartner KG

El jutjat número 33 de Barcelona ha admès a tràmit la primera querella presentada a l'Estat per una parella d'homosexuals contra l'empresa en la qual treballaven pels pressumptes delictes d'injúries homòfobes i revelació de secrets. Aequo Advocats ha presentat la demanda contra la multinacional austriaca de logística i transport, amb seu a Barcelona, Gartner KG i dos dels seus directius.

Els denunciants indiquen en la querella que un dels executius a Barcelona va escriure en un correu electrònic enviat a la central austriaca que aquestes persones eren "malalts" i que calia acomiadar-los. Aquest correu el van trobar els treballadors a l'impressora i està incorporat a la querella. En aquest correu, l'executiu hauria reconegut "haver tingut el plaer de llegir els seus correus privats d'increïble contingut guarro" i afirma que els dos empleats "han de desaparèixer (de l'empresa) costi el que costi".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Harry, Madrid, 19/08/2009 - 10:20

Primero, que alguien me aclare lo de que estos 2 homosexuales presenten querella, entre otras cosas, por revelación de secretos.¿Acaso, a estas alturas, es un secreto su condición de homosexuales?
Vale lo de trato vejatorio, pero lo demás es exagerado.

#4 llibert, bcn, 18/08/2009 - 12:18

Aquest executiu ha d'anar a la presó: la discriminació per raons d'orientació sexual és un delicte previst al Codi Penal.

#3 Agustí, Manresa, 18/08/2009 - 11:49

Totalment d´acord amb en Hayek. Tot i que la notícia diu que l´executiu va llegir els correus privats, caldria esbrinar si han sigut enviats des d´ordinadors de l´empresa.

#2 Hayek, Barcelona, 18/08/2009 - 01:29

Entenc que si els han fet fora només per ser homosexuals, tenen tot el dret a reclamar. Però si han fet servir el e-mail per bescanviar guarrades i recrearse sexualment a la feina, l'empresa té dret a fer-los fora, analogament q si fossin heteros.

#1 Juan Machote m., BARNA, 17/08/2009 - 23:56

Siempre de víctimas. Dan pena.......