Publicitat
Societat · 21 de Febrer de 2019. 09:22h.

Primeres detencions per la vaga

Els Mossos detenen una persona per donar un cop de puny a un agent

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, a Gran Via amb Urgell. El detingut ha donat, suposadament, cops de puny a un agent quan aquest li ha demanat la identificació.

El detingut formava part del grup de CDR que ha tallat el trànsit a la Diagonal a primera hora del matí i que, posteriorment, han iniciat una marxa que ha acabat a la Gran Via, on la policia de la Generalitat els ha barrat el pas perquè no s'ajuntessin amb un altre grup.

La segona detenció s'ha practicat a Gurb (Osona), durant una protesta a la carretera C-17. Els Mossos d'Esquadra han explicat que el cordó policial estava rebent el llançament d'objectes. Els manifestants han tallat aquesta via quan passaven vint minuts de les set del matí als dos sentits de la marxa.

La tercera persona l'han detinguda a Tarragona.  La manifestació ha començat a la plaça Imperial Tàrraco, davant de la subdelegació del Govern espanyol, i de seguida s’ha enfilat cap a l’N-240 fins a arribar a l’accés a l’AP-7, on els Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants i han efectuat aquesta detenció.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/02/2019 - 12:06

Aquest pseudosindicat dirigit per un terrorista comndenat a 30 anys per assassinat es el cinque de cinc amb una representativitat del 0.5%

L´us del sindicalisme groc no es nou en els governs convergents. Ja ho va pretendre fa 30 anys el patriarca del cartel amb l´esperpentic Sindicat de Quadres de Catalunya en un intent mes de subordinar qualsevo

#9 pepe, andorra, 21/02/2019 - 11:58

sigo echando de menos a la policia nacional en estos casos, eran mas contudentes con los separatas y eso q han mejorado algo ultimamente.

#8 teruel existe, BCN, 21/02/2019 - 11:50

Aquest matí he coincidit en un vagò de metro amb un piquet d'unes 30 persones, que no anaven caminant al seu punt de concentració. Tot el viatge amb crits, slogans, etc, etc, davant la indifirència, ignorància i bastant menypreu de la resta de viatgers. La majoria, gent d'edat o bastant joves. Fins i tot, he sentit pena per ells.

#7 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 21/02/2019 - 11:45

Som gente de Pau....pero como me lleves la contraria et fotu una hostia quete quete quete...jjjjjj

#6 Sis, Cn, 21/02/2019 - 11:13

Vaga? Tancament de la patronal falangista