Publicitat
Societat · 16 de Juny de 2022. 15:24h.

Primers incendis de l’estiu

Al Solsonès, la Noguera i Terra Alta

Primers incendis de l’estiu

L'incendi forestal que crema a Castellar de la Ribera, al Solsonès, ha afectat fins ara unes 400 hectàrees, però els bombers creuen que pot arribar a afectar-ne 5.000.

I també que aquesta xifra podria ser fins i tot més gran, per les característiques del front, que és molt erràtic i ara mateix es dirigeix al poble de Ceuró.

També preocupen molt els 500 llamps de la tempesta seca que van caure aquest dimecres en aquesta zona, cadascun dels quals pot generar un nou focus, per les altes temperatures.

Per tot això, i perquè ja hi ha molta menys incertesa en els altres dos grans incendis, el d'Artesa de Segre, a la Noguera, i el de Corbera d'Ebre, a la Terra Alta, els Bombers concentraran els esforços en aquest.

Per la seva banda, l’incendi de Baldomar, a Artesa de Segre, pot arribar a afectar 5.000 hectàrees, segons la Generalitat.

Finalment, l’incendi que crema a Corbera d'Ebre, a la Terra Alta, ja afecta 360 hectàrees, segons els Bombers. El foc continua actiu, però ha baixat d'intensitat respecte a dimecres a la tarda

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 joan, manresa, 16/06/2022 - 12:24

tinu.)manin ramats de 1000 ovelles..,cabres o lo que faci falta...,es destinen per zonas per tot CAT..,amb bons salaris i part dels beneficis....i podríem donar altres apostas....,pro lo que no pot fer La Generalitat es xiular al aire i només ,procés..,català...,Waterloo..i d'altres mamandurrias i las necessitats del Pais au revoir.."" !!!!

#10 joan, manresa, 16/06/2022 - 12:18

tinu.)de reconèixer els drets dels propietaris forestals..."Que tallin " sense controls tant rigorosos per part de la Generalitat...,i que per el seu benefici..,tambe actuïn amb bons tallafocs..., els conreus ,tallats de seguida i amb i que no direm d'una bona prevencio..,si fa falta es contracta..a un bon grapat de pastors,20 o 30..,i que (con

#9 joan, manresa, 16/06/2022 - 12:12

Des de la terraceta de " Can Mingo ",obrim la nostra tertulieta a Moro-L'Andina..---Altre cop igual.., i no aprenem...., tot es procés ..,català..,i una barreja de somnis de una nit d'estiu..,que nomes porten a una "bona vida" als polítics i amics de torn...Una vergonya..,pro de plans de prevenció forestal ..,res de res..,potser ya es hora (co

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/06/2022 - 10:00

Enésimo caso de magnífica gestión de la Generalitat. Som collonuts!!!!

#7 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 16/06/2022 - 08:26

Toda ayuda es poca. Lo que fastidia es que en algún periódico, repito en algún periódico digan "ayuda al ejército español" (como si se tratara de un ejército extranjero) En fin, espero y deseo que se controle pronto. Nos espera un verano calentito.