Publicitat
Societat · 16 d'Agost de 2019. 10:22h.

Primers incidents a les festes de Gràcia

Antifeixistes trenquen guarniments considerats "racistes"

Primers incidents a les festes de Gràcia

La consellera del PDECAT al districte de Gràcia, Sílvia Manzano, ha denunciat a través del seu compte de Twitter que un grup de persones s'ha presentat a la plaça del Nord "escridassant i destrossant guarniments" perquè estaven disconformes amb el tema central de l'engalanat, que era una reserva índia.

Manzano ha publicat uns vídeos on es veu un grup de joves trencant els guarniments al crit de "presó", "CIES", "batudes sense fronteres", "així es construeix la riquesa Europea" o "això és racisme". Des de l'AVV entenen "que estan emprenyats perquè ells volien fer la festa" i defensen que "amb la decoració del campament volíem donar una visió de divertiment, no de racisme". "No entenem la seva actitud", han lamentat.

La consellera del PDECAT al districte de Gràcia Sílvia Manzano ha remarcat en el seu tuit que "No hi ha dret el que pateixen els veïns de la plaça del Nord". "L'incivisme no pot continuar, escridassant sense sentit, atacant sense arguments, que ahir els mateixos veïns, amenaçats amb antelació, vam demanar", ha afegit.

El conseller de Ciutadans al districte de Gràcia, Jordi Bea, ha denunciat que l'acció ha estat realitzada pels "incívics de sempre, atemorint i escridassant els veïns de la plaça del Nord". També ha reclamat als Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana que evitin "que els incidents vagin a més". "Gràcia no pot continuar sotmesa a minories que volen imposa la seva voluntat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#9 Mahmoud, Sabadell, 16/08/2019 - 18:59

Desgraciats! Vàndals! Colla de vividors! Com es nota que en aquest pais hi ha molta gent que viu sense treballar..Una bona hòstia a la cara i arreglar els desperfectes d'inmediat! Així sels acabava la tontèria!

#7 pere, sabadell, 16/08/2019 - 15:33

antifeixistes no, en tot cas gamberros dels de tota la vida, les coses pel seu nom

#4 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 16/08/2019 - 11:40

Les comissions de festes dels altres carrers haurien de pisicionar-se inequívocament en defensa dels veins agredits i de la festa popular de Gràcia. I acte seguit unir esforços per reparar de la millor manera possible els danys causats pels violents, per tal de fer palès que el poble de Gràcia no comparteix la seva actuació i no és benvinguda.

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/08/2019 - 12:25

No lo harán. Hay mucho cómplice de ese "antifascismo" entre ellos.

#3 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 16/08/2019 - 11:39

una reserva índia.?? Haurien d'estar orgullosos de que es recordin d'ells (per la temàtica). El districte de Gràcia te la seva reserva de "perroflautes" des de fa décades. Hahahahahaha

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 16/08/2019 - 11:32

El fanatismo bolivariano bananero tiene evidentes similitudes con las "Patrullas de control..." de la época del Pajarito... ¿Barcelona está permanentemente condenada a ser la Rosa de fuego...?