Societat · 18 de Febrer de 2021. 08:30h.

Problemes d'autoritat moral

El conseller d'Interior va demanar que les manifestacions per Pablo Hasel fossin "pacífiques"

Manifestants a favor de la llibertat de Pablo Hasel van provocar aldarulls per segona nit consecutiva en diferents ciutats de Catalunya i no van fer cas al conseller de l'Interior, Miquel Sàmper, que va demanar ahir que les concentracions fossin "pacífiques".

Sàmper va apuntar que "m'agradaria demanar un sentit de pau social" i va assenyalar que "hem de poder exercir tots els drets fonamentals sense extralimitar-os i sense utilitzar la violència". "Prego que a les manifestacions d'avui tothom s'expressi lliurement, però de forma pacífica", va reclamar.

El titular d'Interior va afirmar després de la primera not d'aldarulls que "la violència no està mai emparada ni permesa. No hi ha absolutament cap però que la justifiqui". "Amb violència no es poden garantir drets fonamentals", va sentenciar.

Els aldarulls d'ahir a la nit es van saldar, segons van informar els Mossos, amb deu detinguts a Barcelona, dotze a Lleida, cinc a Girona i dos a Tarragona per "accions violentes i desordres públics".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 manu21, DIJON FRANCE, 18/02/2021 - 21:27

En este siglo, la libertad de expresión se ha convertido en un odio libremente expresado el discurso del odio nunca se ha considerado libertad de expresión se hace referencia al pasado, argumentando que la libertad de expresión es un derecho de larga data. Pero es una idea del pasado completamente reconstruida.

#15 Péndulo, Barcelona, 18/02/2021 - 17:30

La mentalidad de los políticos independentistas lo dice todo. Cuando la cosa acabe mal, todos dirán "Qué hemos hecho", pero lo dirán tarde.

#14 gurguri , barcelona, 18/02/2021 - 14:46

En el actual GOVERN todo es posible.Porque destituyeron al anterior Conseller? siempre por razones espúreas.Estos independentistas pueden investir a cualquier Conseller, sin ninguna preparación.Cualquier ente o animal envuelto en la estelada vale.

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 18/02/2021 - 14:02

Pero que autoridad moral tienen los que pedian saltarse las leyes, desobedecer, incumplir, etc??? Pues eso, ninguna, cero.

#12 Un aclariment, Barna, 18/02/2021 - 13:43

Permesa potser no, pero tolerada segur que sí. Aquest home fa afirmacions a mitges, les imatges que varem veure anit ho demostren, mentre els manifestants (?) desplaçaven els contenidor la policía es pssejava dins dels furgons i sols molt més tard van sortir dels vehicles.