Publicitat
Societat · 15 d'Abril de 2013. 09:53h.

'Profanen' el monument a Casanova

"Llueix les seves millors gales" per reivindicar la "República Social d'Espanya"

'Profanen' el monument a Casanova

Imatge de l'acció (foto: tribunadeuropa.com)

Un grup de ciutadans va col·locar ahir diverses banderes espanyoles al Monument a Rafael Casanova per reivindicar la República Social d'Espanya. Els autors, que van utilitzar una escala per enfilar-se fins al monument, han reivindicat l'acció a tribunadeeuropa.com.

En aquest sentit s'explica que "el monument a Rafael Casanova, situat a la ciutat de Barcelona i conegut pels homenatges que el sector separatista li realitza l'11 de setembre per ser per a ells una icona del seu catalanisme (erròniament), avui ha estat per fi adornat amb una bandera legitima, la nacional, la rojigualda".

"Sens dubte el monument en qüestió llueix avui les seves millors gales, precisament avui, dia de la república, perquè nosaltres som republicans però no de qualsevol república, no la que ens va dividir i enfrontar, nosaltres lluitem per una República Social Espanyola, una república social i nacional", afegeixen.

"Sense ideologies salvatges ni anticlericanismes, sense txeques, i sense submissió a nacions estrangeres, amb identitat i autenticitat, amb denominació d'origen, com tot allò de qualitat", afegeixen, a més de definir-se "100% republicans, nacionals i revolucionaris".

Vols més informació? Segueix-nos també al Facebook

monument (foto: tribunadeuropa.com)

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#26 Ganaron los catalanes, seguro, Que lo sepas, 15/04/2013 - 18:57

GANARON LOS CATALANES ¡seguro:!

Por Barcelona,
Por el Rey (Carlos)
Por España

Rafael dixit

Pero ganaron catalanes pro FelipeV, por Bcn y por España
y fundaron los mossos d'escuadra

#26.1 españa=caspa, paro y miseria, botswana, 16/04/2013 - 07:50

y que? serà que Companys y Macià no hablaban de España y eso que en aquella época el termino no tenia el significado eminentemente geográfico de la época de Casanovas

#25 Kropotkin, Vic, 15/04/2013 - 18:40

Enteraos, catalanes. Yo llevo a todas partes mi bandera nacional con mucho orgullo. A veces hasta me tapo con ella cuando duermo en la calle....juas, juas....mejor hundidos

#24 albert, cassa, 15/04/2013 - 18:29

kropotkin ets un pasat i,deixar de posar juas juas en cada comentari,que sino tambe fas rabia

#23 Gerard, Barna, 15/04/2013 - 17:49

"o de qualsevol república, no la que ens va dividir i enfrontar. Quina por. Les repúbliques d'aquesta gentola ja les coneixem i sabem quina mena de demòcrates les lideren. No gràcies. E-Notícies, què feu rient-li les gracietes a autèntics nazis? Sense sentit figurat, són el que són.

#22 san google, barna, 15/04/2013 - 17:21

............................a fin de derramar gloriosamente su sangre y su vida por su Rey, por su honor, por la Patria y por la libertad de toda España» R.de Casanova