Publicitat
Societat · 30 d'Agost de 2012. 09:01h.

Professors interins no cobren la liquidació

UGT denuncia que no reben "cap compensació per haver acabat el seu contracte"

Professors interins no cobren la liquidació

Protesta de professors interins davant la seu d'Ensenyament

El sindicat UGT ha denunciat que el Departament d'Ensenyament no ha liquidat els contractes dels professors interins un cop finalitzat el nomenament administratiu i que, de moment, no tenen plaça per al curs vinent.

En una entrada al seu bloc, denuncien que "la majoria d’interins d’educació en la seva nòmina no els han liquidat, sí el personal d’educació mira l’atri ha descobert que no té cap compensació per haver acabat el seu contracte".

"Un altre error com al Nadal? Un error com el juny?", es pregunta. Tot i això, UGT afirma que "en aquests moment no en podem saber res, només especular" i afegeixen que "defensarem i mirarem que ha passat".

Entre "les especulacions davant el silenci de l’administració", el sindicat creu que "no hi ha bestreta perquè no hi ha paga de Nadal", "esperen a veure si tenen nomenament el 1 de setembre per no pagar les bestretes fins l’any que ve" o és "un altre error del Govern dels pitjors, ja que s’han equivocat en 6 mesos tres vegades: al Nadal amb l'Irpf, al juny traient 1.000 euros més a alguns funcionaris".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 kimet, bcn, 30/08/2012 - 14:04

UGT es a dir PPSOE, i com que no manen es queixen de tot lo que ells mateixos han montat.

#7 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 30/08/2012 - 10:05

Todo esto que escribo, lo suscribe una interina que espero salvarme de la quema por poder impartir diferentes especialidades por los estudios cursados anteriormente. La pena fue que por cuestiones de salud familiares no puede opositar. No como otros que pudiendo veian la tele, leian, se burlaban

#6 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 30/08/2012 - 10:03

afectada/afectado de tal agravio explica la situación límite que vive o en vivo o en algun forum colgado en internet. Y ya luego de somatizar dichas injusticias expeta que viva el futbol aunque no tenga para comer. Con esta tropa y similares, la posible guerra de antemano está perdida.

#5 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 30/08/2012 - 10:01

cosas personales y subjetivas de grandes injusticias sufridas y acto seguido el o la afectado o afectada NO piensa manifestarse delante de los recortes que le dejan sin un supuesto trabajo al que se cree con más y mejor derecho desempeñarlo de forma eventual (nombramiento telemático). Después el/la

#4 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 30/08/2012 - 09:59

Matices de una interina: 1) No finaliza el contrato, dado que la relación no es laboral si no administrativa. Finaliza el nombramiento administrativo. 2) Si nuestro propio colectivo NO va unido, no se puede ni avistar una brizna de esperanza de lo que acontecerá, dado que divide y venceras, con

#4.1 Àcrata, Badalona, 30/08/2012 - 21:31

Ets professora interina i escrius "si no" en comptes de "sino"? (!)