Publicitat
Societat · 20 de Juliol de 2014. 13:18h.

"Proposarem que desaparegui la professió de polític"

El jutge Santiago Vidal es reivindica com un "federalista independitzat"

El jutge Santiago Vidal, que ha participat en unes jornades del Procès Constituent, ha desgranat la futura Constitució que esta elaborant amb altres magistrats. Santiago Vidal no es considera independentista, sino un federalista independitzat. "L'encaix entre Catalunya i les altres nacions de la península ibèrica és una republica federal ibèrica", ha dit.

El full de ruta que estan elaborant alguns juristes "tindrà menys de cent articles, esperem tenir-la enllestida a finals de setembre, aleshores la presentaren a les entitats del país perquè puguin fer aportacions, (fins al 30 de desembre), durant els primers sis mesos del any vinent, ho posaran en mans dels ciutadans perquè puguin fer aportacions".

Santiago Vidal ha remarcat que "proposarem que desaparegui la professió de polític, que només puguin tenir càrrec persones que hagin tingut professió o feines abans. I quan acabin el mandat màxim de dos legislatures tornin a ella, no serveix de res entrar a les joventuts del partit per anar progressant".

Imatge de l'acte
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 iñigo, bi, 21/07/2014 - 10:30

Esto no va a tener ni condición de Constitución no nata. Es papel mojado, con menos valor que un billete de cuatro euros.

#6 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 20/07/2014 - 23:49

Doncs comenci per l´Ajuntament de l´Hospitalet de Llobregat, que n´hi ha des del 1979, col.locats bastant a Diputació i altres llocs d´empleats municipals. Ja ho hem, dit i repetit: Un polític ha d´estar màxim 8 anys, és a dir dos mandats.Sempre i quan, és clar, li renovin la confiança al cap de 4

#5 spanish, Madrid, 20/07/2014 - 23:37

pobre el cop al cap va ser molt fort

#4 josep maria, igualada, 20/07/2014 - 19:48

per fí la llavor per a acabar amb la lacra que representen persones que no saben el que es tenir feina, treballar, arribar a fi de mes ... que ens manin personatges que sapiguen el que pagar nomines, impostos, ... nembé!

#3 Horacio, Barcelona, 20/07/2014 - 19:38

Yo propongo que desaparezcan los jueces sediciosos, prevaricadores, politizados y mediáticos