Societat · 22 d'Abril de 2022. 16:31h.

Protesta contra Borràs

Treballadors del Parlament rebutgen els llibres i les roses pel tracte de la presidenta

Protesta contra Borràs

Desenes de treballadors de diversos departaments i estaments del Parlament han retornat a la presidenta, Laura Borràs, la rosa i el llibre que els ha fet arribar per Sant Jordi. El motiu és "protestar" pel tracte que asseguren que han rebut de part de Borràs els darrers mesos.

Els funcionaris que han secundat la "protesta" han declinat la flor que han deixat dins un cubell a la planta baixa del Parlament i han retornat el llibre -el poemari Da Nuces Pueris, de Gabriel Ferrater (Peu de Mosca, 2022)- per correspondència interna.

La polèmica per les llicències per edat, la pèrdua de l'acta de diputat de Pau Juvillà (CUP), i els triennis han tensat les relacions del funcionariat de la cambra amb la presidenta de la cambra catalana els darrers mesos.

Laura Borràs, de fet, va denunciar en una sessió en obert de la Junta de Portaveus, el 14 de febrer, actuacions "totalment improcedents" en el funcionament de la cambra catalana amb el cas de Pau Juvillà així com algunes actuacions dels seus treballadors com l'actualització de la web o el tuit informant de la baixa publicada al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC).

La cambra ha celebrat aquest migdia la Diada de Sant Jordi amb l’acte "Lletres al Parlament". Hi ha participat Laura Borràs, consellers dels Govern, membres de la Mesa, portaveus dels grups, diputats i representants del món de la cultura, que, coincidint amb el 90è aniversari de la constitució del Parlament el 1932, han llegit una quarantena de textos de l'època escrits per diputats, treballadors de la cambra i d'autores dels anys trenta.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 D. Baró, El Prat de Llobregat, 23/04/2022 - 06:29

Una tachenkada más, que con dinero público, si ya sabemos que es el chocolate del loro o aunque no seas loro, te guste lo complementario a beber, pues eso.
Suerte que en la nueva República, el trato será exquisito, pero mientras tanto...a raíz y razón de lo que dicen, exponen, manifiestan.

#9 Magia Borràs, Barcelona, 22/04/2022 - 23:10

Con suerte el próximo sant Jordi en el talego. Ya te queda poco Laura.

#8 Llenguatge no verbal, Barcelona, 22/04/2022 - 22:17

A bon entenedor fiqui's la rosa i el llibre allà ón li càpiga

#7 Pepet de les Irles, Les Irles, 22/04/2022 - 20:09

Pobra Laura. No s,ho mereix que li facin això.

#6 Arnat, Barcelona, 22/04/2022 - 20:05

Aquests funcionaris son meritoris d'un colossal aplaudiment i d'un respecte absolut. Han sapigut tractar aquella dona (m'estalvio els qualificatius per passar la censura) que no mereix altra retorn que el despreci mes absolut per la seva superbia i fanfarroneria. Ara nomes queda veure-la asentada a la banqueta dels corruptes davant d'un jutge!