Publicitat
Societat · 6 de Novembre de 2010. 14:04h.

Protesta contra el Papa a Montserrat

Pancartes penjades per la candidatura 'anticapitalista' Des de baix

Protesta contra el Papa a Montserrat

Una pancarta penjada al Monestir de Montserrat

La candidatura anticapitalista a les properes eleccions al Parlament, Des de baix, ha desplegat aquest dissabte pancartes al Monestir de Montserrat amb el lema "Visita Papal? No gràcies”, com a "senyal de protesta per la visita del Papa de Roma aquests dies a Barcelona".

Des de Baix es considera que la visita del Papa "només serveix per a propagar la ideologia i els valors reaccionaris de la jerarqui eclesiàstica". "Si de la dreta espanyola i conservadora no se’n podia esperar res més que complaença per la visita del Papa, per a Des de baix el què constitueix un escàndol, però, és l’actitud de l’esquerra institucional davant la vinguda del Papa", indiquen en un comunicat.

"L’Ajuntament de Barcelona, que havia transformat la ciutat en la millor botiga del món, n’ha fet la sagristia més gran del planeta. La despesa –inconfessa– de les administracions públiques és un greuge intolerable quan s’estan aplicant severes mesures d’austeritat contra les classes populars. Justificar-ho en nom del turisme i de “la projecció internacional” del país només pretén despolititzar la ciutadania", asseguren.

Des de baix afegeix: "Visita Papal? No, gràcies. Nosaltres no ens agenollem davant Benet XVI"

Una altra pancarta penjada per Des de baix a Montserrat

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Amen Bey, Barcelona, 07/11/2010 - 19:30

De "pancartas" nada. Era la misma pancarta, que al no poder ser colgada en el Monasterio, tuvo que ser colgada en un puente en la montaña... y, por cierto, duró 5 minutos colgada.
Un poco infantil la protesta, ¿no?

#7 Judit, Reus, 07/11/2010 - 01:17

VISCA EL PAPA!!!

#6 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 06/11/2010 - 23:11

Ja se a qui no votar.

Visca el Papa i visca Crist Rei!

#5 JNN, BCN, 06/11/2010 - 20:49

JB: deus dir-ho per tu, oi nano, que en aquest país no hi caben més tontos? Quin tuf d'OPUS fa la meva ciutat, hauré marxar perquè hi capiguen més tontos com el JB, que os den vaticanistes catòlics, no sou millors que l'stalinisme soviètic.

#4 Regeneracion, lleida, 06/11/2010 - 20:06

Si quieres que te dejen de expoliar haz como yo Vota a PxC de Anglada