Publicitat
Societat · 23 de Setembre de 2009. 17:00h.

Protesta de CDC davant d'una conselleria d'ERC

Per a denunciar l'expulsió de menors als centres d'acollida

Protesta de CDC davant d'una conselleria d'ERC

Èric Bertran ha donat suport als manifestants subsaharians

Una delegació de NousCatalans.Joves, encapçalada per Èric Bertran, i del directori de l'Àfrica subsahariana del secretariat d'Immigració de CDC ha participat en una concentració davant la Conselleria d'Acció Social de joves subsaharians que viuen en el centre d'acollida d'El Bosc gestionat per la fundació Mercè Fontanilles.
 
Els manifestants han reclamat que "no es deixin menors d'edat al carrer d'un dia per l'altre, es calcula que en el darrer mes se n'ha expulsat a deu, per reclamar millores al centre d'El Bosc i respostes a la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de totes les disfuncions denunciades".

Una cinquantena de joves han participat a la protesta, "entre els quals hi havia alguns que encara són al centre i d'altres que ja han estat expulsats". Com a mostra de suport una desena de joves de l'equip directiu de NousCatalans.Joves ha participat en l'acte amb el president del grup, Èric Bertran, i el Director per l'Àfrica Subsahariana del Secretariat d'Immigració de CDC, Mbaye Gaye.

Al final de l'acte, Bertran i Gaye han fet entrega del manifest al director de la DGAIA, Xavier Soley, amb el qual han estat parlant sobre els problemes exposats i han acordat preparar una reunió properament amb alguns d'aquests joves i visites oficials a alguns centres de menors.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Fran, Llinars, 24/09/2009 - 17:20

Semblar ser q la jugada d´ERC d possar 1 africa amb barretina amb 1 pancarta indepe davant d´una manifa no els ha servit d res.La proxima vegada el possaram amb 1 estelada a canvi d´una llauna d cola,bocata d formatge del Cadí i d funcionari on sigui.

#7 Tià, Paisos Catalans, 23/09/2009 - 23:04

Senyors de CiU:lo que voleu són esclaus,i la esclavitud es va prohibir en un tractat internacional fa 2 segles.Si voleu aixo de acord,pero heu de fer que el sou minim interprofessional sigui de 1800 euros mes,8 hores dia,5 dies setmana
30 dies vacances.

#6 Marc, BCN, 23/09/2009 - 21:15

El PSC, el gran partit racista, s\'aprofita de la gent immigrant. És precisament el PSC que ha creat els guetos i la misèria en què viuen molts d\'ells.

#5 Omar, Badalona, 23/09/2009 - 18:20

Conec el tema i el que passa amb els menors a la DGAIA és un abús i una discriminación... Gràcies a nouscatalans per fer pressió a la Generalitat: i ha joves que dormen a las platges i no saben si demà menjaran...

#4 Salvatore, Lindau, Bayern, 23/09/2009 - 18:19

Com diuen per aquí, CDC l'esteu errant de valent. Afronteu com Déu mana el problema de la immigració a fons. Només PxC ho està fent. Així només perdreu vots