Publicitat
Societat · 29 de Juny de 2012. 16:08h.

Protesta frustrada contra el Príncep Felip

Veten l'entrada al diputat de Solidaritat Toni Strubell i a dos regidors de la CUP-Rcat

Protesta frustrada contra el Príncep Felip

Toni Strubell, durant la protesta

El diputat de Solidaritat Toni Strubell i els regidors de la CUP-Rcat de Girona, Jordi Navarro i Carles Bonaventura, no han pogut accedir a l'Auditori de Girona en un acte de la Fundació Príncep Felip, presidit per l'hereu a la corona espanyola.

Strubell volia lliurar un document per denunciar que els posicionaments de la Fundació Príncep Felip són "absurds i maquillen la realitat del moment actual que viu Catalunya", però ha estat aturat per agents de la Policia Nacional.

El diputat ha indicat que "jo sí que sóc un representant del poble" perquè "jo sí que he estat votat pel poble". "Això serà objecte d'una denúncia; no és de rebut que es prohibeixi el pas a un diputat del Parlament de Catalunya en un acte on tothom té dret a opinar", ha afegit en un vídeo fet quan pretenia accedir al recinte.

Per la seva banda, Reagrupament ha denunciat que els dos electes de la seva coalició han estat "retinguts" malgrat "haver estat convidats formalment a l'acte i haver confirmat la seva assistència". Segons han assenyalat, "se'ls ha prohibit l'entrada 'per motius de seguretat'".

"Els dos regidors volien fer explícit el seu rebuig a la presència del príncep Borbó a la ciutat i per aquest motiu tots dos portaven samarretes al·lusives a aquesta reivindicació", han indicat.

En aquest sentit, Bonaventura en portava una que deia en anglès 'No t’equivoquis, jo sóc català, no pas espanyol' i Jordi Navarro una altra en què, al costat d’una corona cremant, posava 'Jo també cremo la corona espanyola'", han afegit des de la formació liderada per Joan Carretero.

Navarro i Bonaventura, a la Devesa de Girona

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 ramon, barcelona-c, 02/07/2012 - 00:20

Aixó de la fundacion del príncipe , quina vergonya , quina manca de dignitat , quina manca d'intel.ligencia . Que es pot fer amb aquest poble ?. Algú pot creure que una comunitat com aquesta mereix ser lliure? que te un mínim de personalitat per tenir govern d'estat? No se com existim ni per a que !

#11 angel, cardedeu is not ecspain, 30/06/2012 - 17:34

Policia nazional son hereus de franquistes?

#10 terrabaixa, Rubí, 30/06/2012 - 16:26

Vull denunciar a e-noticíes per manupulació. A la foto NO es veu que a la vora d'un mil·lió de persones van protestar per la preséncia del príncep. Y que realment el príncep no va poder fer cap per que estava intimidat.

MANIPULACIÓ!

VOLEN UN BARÇA - RUBÍ, JA!!

#9 ¡Vaya, quillacos!, 29/06/2012 - 23:27

Es decir, dar reconocimiento a los jóvenes más brillantes de Girona, en palabras de SI, las CUP y ERC, es un posicionamiento absurdo. Jajajaja.

#8 ¿verdad?, BCN, 29/06/2012 - 23:24

Toni Strubell, tú no has sido votado por el pueblo, sino por cuatro coleguillas de Girona. Sois el partido menos votado del Parlament, aunque como buenos impresentables independentistas os parece bien que el voto de un ciudadano de BCN valga la mitad que el de uno de Gerona.