Publicitat
Societat · 16 de Desembre de 2019. 22:59h.

Publicitat del Tsunami en tanques municipals

L’Ajuntament la retira perquè “no estava contractada”

Publicitat del Tsunami en tanques municipals

Marquesina situada al carrer Paris amb Casanova

Diverses marquesines del centre de Barcelona han aparegut aquest dilluns amb publicitat del Tsunami Democràtic anunciant la mobilització convocada aquest dimecres als voltants dels Camp Nou, aprofitant que es juga el Barça-Reial Madrid. L’Ajuntament de Barcelona, tanmateix, ja ha començat a retirar-la perquè s’havia instal·lat sense permís.

Fonts municipals han explicat que la publicitat “no estava contractada” i han assegurat que trauran els cartells de les marquesines municipals tan bon punt es detectin per tornar a col·locar els anuncis contractats.

Algunes de les tanques ocupades pel moviment anònim eren les parades de bus de Travessera de les Corts, passeig Picasso o plaça Urquinaona, entre d’altres. Tsunami Democràtic difonia la protesta d’aquest dimecres amb les consignes “drets, llibertat, autodeterminació” i el lema “Spain sit and talk”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/12/2019 - 23:06

Lo que no pasa aquí en el paraíso del Padrino no pasa en nigún lado. Una organización terrorista dirigida por una rata que vive en el Water anunciándose públicamente como si tal cosa. Y luego dicen los lazis que Cataluña no es un Régimen Nacionalseparatista.

#3 botifler1914, Waterpus, 17/12/2019 - 10:56

Es un movimiento criminal y chorizo.

#3.1 pues sí ..., bbcn, 17/12/2019 - 12:48

Poner cosas que no han sido contratadas es un delito, creo. Está claro que la Gene está detrás de todo ésto. A ver si vamos a terceras elecciones, gana el PP y aplican el 155 para largo.

#2 Se'ls veu el llautó, Figueres, 17/12/2019 - 09:40

Ah sí? i com és que algú tenia la clau per posar suposadament d'estranquis uns anuncis no contractats? Qui? I amb la connivència de qui? I no faran res més que anar-los treient mica en mica?

#1 Nombre de César tengo, El Prat de Llobregat, 17/12/2019 - 08:19

Seguro que es delito.
Pero si las destruyen no pueden ni obtener las huellas dactilares, en que imprenta se han hecho.
Si las llega hacer Ciudadanos, el PSC antes de la luna de miel-hiel actual, uis a la yugular y que se desangren. ¿O miento?