Publicitat
Societat · 26 de Març de 2020. 18:28h.

Puigdemont acusa Pedro Sánchez de “menysprear” la vida de la gent

Per ignorar “mesures que salven vides”

L'expresident de la Generalitat i actual eurodiputat de JxCat, Carles Puigdemont, ha acusat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de “menysprear” la vida de la gent per no acceptar la proposta de “confinament total” que reclama la Generalitat. Així ho ha dit en un missatge publicat al seu canal de Youtube, on ha dit que “totes les vides valen l'esforç de ser salvades”.

“Cap autoritat competent pot menysprear la vida de la gent ignorant, o fins i tot, desautoritzant les mesures que salven vides com per exemple les que proposa el Govern de Catalunya”, ha assegurat. També ha avisat que “cada hora perduda no es mesura en temps, es mesura en vides humanes i totes les vides valen igual”.

Puigdemont, a més, ha reconegut que el govern català es va equivocar en el pronòstic que va fer de l'evolució de la malaltia. “Fa tot just un mes pensàvem que, o bé, no ens podia passar, o bé, que si ho feia no ho faria amb la duresa i la crueltat que ja vèiem com ho està fent”, ha al·legat.

L'expresident català ha barrejat, per altra banda, el procés amb la crisis del coronavirus, quan ha assegurat que hi ha gent que té “por a perdre les llibertats que han vestit i han assegurat una convivència en pau i en seguretat”, a més del “temor per la salut i la feina”.

Carles Puigdemont
Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#48 Neferu, Barcelona, 27/03/2020 - 15:39

¿ Y tú, Fuigdemont, Tuviste en cuenta la vida de los fraceses de Perpinyá? No. Quisiste hacer una muestra de líder rodeado de gente que se deja engañar sin pensar en que los estabas poniendo en riesgo. ¡¡Impresentable irresponsable!!

#47 Galba, Barcelona, 27/03/2020 - 12:40

Los muertos que querian el 1N se los proporciona ahora el SARS-Cov-1. Miserables!

#46 Luigi , ZGZ, 27/03/2020 - 12:29

Este vivales es una persona dañina . Por su propio egoismo mantuvo el acto en Perpiñan, por encima de prevenir la salud de todos los que fueron. Desde luego que la reconciliación en Cataluña no pasa por sus manos de quien piensa que cuanto peor, mejor.

#45 margalida, bcn, 27/03/2020 - 11:39

Entenc la bona voluntat del President, però ara no cal. Més endavant serà el seu moment, no fer més mal a l'altre President.
El què cal ara es anar units i dir tots la veritat, estem el poble desfets, tanta mentida, tanta incoherencia, si, si us plau us ho demano, no sé si viuré més però poseu personas davant que si entenguin una mica.

#44 HAPPY, esplugues, 27/03/2020 - 11:21

No simpatizo con Sanchez, pero leyendo las declaraciones de este impresentable de Puigdemont creo que el calificativo de hijo puta miserable para se queda corto. destila el peor veneno imaginable desde su mundo virtual. Puigdemont es un pelibgro para la convivencia y para la democracia