Publicitat
Societat · 18 de Maig de 2020. 14:17h.

Puigdemont diu que fa dos anys que viu "en un confinament"

Afirma que ha viscut l'admissió dels recursos d'empara "com els meus companys a la presó"

Puigdemont diu que fa dos anys que viu "en un confinament"

Imatge de l'habitatge de Puigdemont a Waterloo

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha explicat en una entrevista en lamordaza.com que no veu diferència entre la quarantena i els dos anys i mig que porta en Waterloo. "No hi ha gran ruptura amb el que faig des de fa 2 anys i mig, he viscut i viu en un confinament", ha afirmat.

Puigdemont afegeix que s'ha passat durant mesos "moltes setmanes sense sortir de casa", però diu que la situació actual és "una mica millor" perquè "estic amb la meva família des del 13 de març, que van poder venir". "Puc estar un temps amb les meves filles i la meva dona, amb els qui normalment no puc estar", subratlla.

Preguntat per com ha rebut la notícia que s'admeten els recursos d'empara d'independentistes condemnats i si frena això l'aconseguir instàncies europees, l'eurodiputat assegura que la veu "exactament així" i destaca que "ho he viscut com els meus companys en la presó".

Finalment, Carles Puigdemont apunta que "és una maniobra més per a dilatar al màxim per a l'arribada als tribunals europeus, dels quals sabem dues coses: són independents (podent encertar o no) i condemnaran a Espanya".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#30 Daniel, Tokio, Texas, 19/05/2020 - 02:42

Yo, como todos, alucino del cinismo de este hombre, que vive en un casoplón y que si no ha salido por ahí es porque no ha querido. Pero alucino mucho más con los lectores que no saben apreciar la ironía de algunos comentarios y los fríen a negativos. Por ejemplo, es obvio que el tal Jordi Martínez López es una parodia del separata ceballut medio.

#30.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 19/05/2020 - 10:26

¿Sabes que pasa Daniel? que aunque el tal Jordi suelta unas perogrulladas monumentalmente sospechosas, como en la secta abunda el género "esventat..." y por aquí han corrido varios, pues resulta creíble... Es él, quien debería poner el contrapunto para que el personal se aclare.
Y si "la ironía no se entiende en la radio" aquí menos...

#29 electra, Barcelona, 18/05/2020 - 21:39

No te vergonya, és un cara dura. Més confinats han estat els que són a la presó. Ell viu al casoplon que segurament també paguem entre tots els catalans

#28 Recaredo, bcn, 18/05/2020 - 21:37

Más bien, por si no se ha enterado, vive fugado.

#27 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 18/05/2020 - 18:37

"Puigdemont diu que fa dos anys que viu en un confinament"
"Afirma que ha viscut l'admissió dels recursos d'empara com els meus companys a la presó"

A ver Pastelero, esos lloriqueos no cuelan... tu hiciste como el Capitán Araña "que embarcaba a la gente y él se quedaba en la playa..."
Fray Botijo no se ha olvidado de tu cobardía...

#26 Bon profit, Barcelona, 18/05/2020 - 17:33

Dons a disfrutar de les vacances pagades del confinament al casoplon i quan obrin les fronteres, apa a viatjar per Europa, despeses pagades, a desbarrar al Parlament Europeu i a viure del cuento com sempre que són quatre dies. Bon profit