Publicitat
Societat · 29 de Juny de 2019. 22:34h.

"Puigdemont és el prototip de pallasso polític"

Un professor de la UAB diu que el procés ha estat "una revolta de rics"

"Puigdemont és el prototip de pallasso polític"

El professor d'economia aplicada a la UAB, Francesc Trillas, ha afirmat en una entrevista al Diari de Girona que Carles Puigdemont "és com en Boris Johnson amb cabell negre, el prototip de pallasso polític que, malgrat això, té molts seguidors". Trillas ha afegit que l'expresident de la Generalitat "és com una caricatura" i no entén que "encara quedi gent que se'l pren seriosament".

També ha manifestat que el procés "ha sigut una revolta dels rics, és a dir, la independència d'una regió rica, i protagonitzada pels rics, o almenys classes mitjanes-altes". "Gent que amb això ha trobat una forma de passar els últims anys de la seva vida", ha criticat.

El professor universitari, , autor del llibre "Missió federal", afirma que "la independència és pràcticament impossible perquè, d'entrada, és il·legal" i considera que "els independentistes s'estan carregant el catalanisme".

Finalment, Francesc Trillas qüestiona que el Consorci de Normalització Lingüística "tingui un llaç groc a l'entrada" i es pregunta si "volen convèncer els castellanoparlants que parlin català, polititzant la llengua". "Molta gent aprenia català de bona fe, si es pensen que aprenent-lo faran un país nou, potser deixaran de fer-ho. El mateix val per TV3 i tantes altres coses", conclou.

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#44 Juan Antonio , Badalona , 01/07/2019 - 21:41

Vaya y yo sin saber que era de clase media alta hay que ver, tendré que volver a mirar la cuenta corriente igual es un error del banco.

#43 Amadeo, Barcelona, 01/07/2019 - 20:09

Para los que queráis saber mas, el libro ebook es muy barato unos 5 euros
https://www.bubok.es/libros/258906/MISSIO-FEDERAL-Cap-a-una-solucio-compartida-a-Catalunya
Recuerdo varios comentarios como que en el gobierno de la Generalitat, no queda ningún adulto. Y que la aplicación del 155 se hizo inevitable.

#42 XMB, Barcelona, 01/07/2019 - 18:02

¡¡¡Más de 50.000 lecturas!!!
Los comentarios del profesor deben haber hecho saltar algunas alarmas.

#41 DEE, Sant cugat del valles / valldoreix, 01/07/2019 - 12:00

Tambe podriem dir que el rei es un pallasso despres que l'hagin tret fora de la zarzuela i li hagin tret tot el seu poder.
Lunic que a pasat es que l'han fet callar i li han tret tot el seu poder. Aixo es diu represio. Iquimira a una altre banda pot dir el que es veu. 1 pallasso i un expolitic destituit , sense cap poder.

#39 Barretina a rosca, Black hole, 01/07/2019 - 10:15

¡Cómo se han puesto los del avispero indepe!

Todo lo que han comentado son los mantras, esloganes y el victimismo que repiten a todas horas como papagayos los indepes... ni una opinión propia o comentario que haya salido de su propia materia gris. ¡Que bien adoctrinados que están!