Publicitat
Societat · 5 d'Abril de 2018. 18:04h.

Puigdemont ja té còmic

El ninotaire Pablo Ríos ‘repassa’ el procés

Puigdemont ja té còmic

Portada del còmic

L’autor Pablo Ríos fa un repàs al procés independentista en el còmic ‘President Puigdemont’, on l’expresident de la Generalitat explica en primera persona alguns dels episodis succeïts des de l’1 d’octubre fins a l’aplicació de l’article 155 i la fugida de Puigdemont a Bèlgica. En una de les escenes, l’expresident assegura que el procés és “una revolució” contra “l’ordre establert a Catalunya durant anys pel partit del qual vaig ser membre”, en referència als governs de CiU.

“Quan vaig ser president de la República catalana, vaig passar de gaudir del fervor popular a ser considerat un traïdor pels meus compatriotes. Els trenta segons més intensos de tota la meva vida política”, explica Puigdemont. Ríos també fa dir a l’expresident que “des del meu despatx confortable i segur, voldria expressar la meva solidaritat amb els ciutadans que van patir la violència policial al carrer”.

vinyeta4.jpg

(Vinyeta de 'President Puigdemont' de Pablo Ríos)

El ninotaire destaca que “Carles Puigdemont, president de la República catalana a l’èxili, anuncio la meva intenció de presentar-me a les eleccions autonòmiques catalanes el 21-D”. “Valorem positivament el 21-D ja que és una solució excel·lent perquè tot continuï exactament igual”.

Pablo Ríos és un dibuixant de 40 anys, nascut a Algesires, que ha publicat les novel·les gràfiques ‘Fútbol, la novela gráfica’, ‘El portero’ i ‘Azul y pálido’. També ha dedicat un còmic a l’actual president dels Estats Units, titulat ‘Presidente Trump’, publicat poques setmanes després de la seva victòria electoral.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Barretina a rosca, Black hole, 05/04/2018 - 18:53

Es lo que tiene haber estado por Bélgica ahora que anda por Alemania le harán una gran salchicha... ! perdón¡ queria decir que ahora le dedicaremos una gran butifarra.

#2 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 05/04/2018 - 18:31

"Puigdemont ya tiene cómic"

Que rancis. A Belgica li van dedicar tota una carrossa de carnaval sencera a ell solet.