Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2020. 09:38h.

Puigdemont lluita contra l'ostracisme

El Consell per la República demana diners per lluitar contra la pandèmia

Puigdemont lluita contra l'ostracisme

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha animat l'independentisme a fer una acció "d'objecció fiscal" i deixar de pagar la monarquia i destinar aquests diners al Consell per la República Catalana o a qualsevol altra institució republicana.

El Consell per la República ha engegat la campanya "#Proumonarquia. Am els teus impostos fes República Catalana" que proposa "una acció reivindicativa i de desobediència: deixar de finançar una institució caduca, corrupta i antidemocràtica, aliada de l'actual deriva autoritària de l'estat, i passar a l'acció fent objecció fiscal i invertint els diners en la lluita contra la pandèmia".

L'organisme recorda que la Casa Reial porta "més de dos anys emparant i inspirant l'estratègia repressiva de l'estat espanyol contra l'independentisme català i els seus líders polítics i socials". "Veiem indignats la corrupció de la monarquia i tampoc no oblidem qui va apadrinar l'"A por ellos!", afegeix.

"#Proumonarquia -exposa- proposa deixar de pagar la part corresponent a la monarquia de la declaració de la renda -encara que aquesta no existeix, només es poden destinar a l'església o a fins socials- i que s'ingressi aquesta mateixa quantitat al Fons Republicà d'Acció Solidària (FRAS) que hem impulsat des del Consell per la República Catalana per combatre el coronavirus. També pot ser donada a una altra institució o entitat social que defensi i treballi pels valors republicans".

Finalment, ha recordat que ja han recaptat més de 60.000 euros i afirmat que "els diners del FRAS van destinats exclusivament a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària pel COVID-19 i, en coordinació amb els Consells Locals per la República, s'estan destinant a comprar, produir i distribuir el material sanitari a qui més ho necessita ara mateix".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 Patumerio, Sant Patumet, 16/04/2020 - 15:45

Contra la pandemia o para comprarte langostinos?

#14 Barretina a rosca, Black hole, 16/04/2020 - 15:04

Pero... ¿no os han enviado recientemente 35 millones camuflados en una supuesta compra de mascarillas a través de una SICAV con sede en Luxemburgo, y con una factura con su IVA y todo?

#14.1 Alejandro, Villadecans, 16/04/2020 - 18:54

No que los pillaron y no pudo ser por eso esta a ver si pesca algo de la borregada

#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 16/04/2020 - 12:25

Ellos sí que son una pandemia para esta región

Si quieren luchar contra una pandemia que empiecen por hacerse el harakiri

#13.1 Veciana, Barcelona, 16/04/2020 - 15:03

Para hacerse el harakiri hace falta tener honor y vergüenza,cosas que estos delincuentes desconocen.

#12 Flanagan, Tabarnia City, 16/04/2020 - 11:59

Yo prefiero tirar el dinero a un pozo antes que dárselo a este separata,no se si me explico bien...

#11 Pit i collons, o no, Girona y sus pueblos, 16/04/2020 - 11:57

La declaració de la renda a travers de l'hisenda catalana va ser un èxit tant gros que ja ningú no en parla. Els mateixos que propugnaven aquest nyap varen ser els que sense dubtar van presentar la declaració a l'hisenda del país "opressor", entre ells els nostres estimats líders (?), els que preivindiquen l'escola pública per als altres. Ap