Publicitat
Societat · 27 d'Abril de 2017. 20:32h.

Puigdemont no gosa condemnar la CUP per l'incident de Montserrat

Catòlics critiquen el silenci del president

Puigdemont no gosa condemnar la CUP per l'incident de Montserrat

El president amb l'arquebisbe Omella el passat Sant Jordi. Foto: Rubén Moreno

E-Cristians ha emplaçat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a condemnar el vídeo d'Arran -organització juvenil de la CUP- en què dues noies apareixen fent-se un petó davant la Mare de Déu de Montserrat. “Demanem al president Puigdemont que manifesti que aquest tipus d’actituds no poden tenir cabuda a Catalunya”, ha manifestat l'entitat catòlica en un comunicat al constatar que el cap de l'Executiu català no ha fet cap referència als fets durant aquest dijous.

L'organització ha assegurat que “si el president de la Generalitat en nom del Govern no desqualifica aquesta forma de procedir, manifestarà la seva identitat amb la provocació perquè són els seus aliats i perquè qui calla atorga”. En aquest sentit, ha recordat que “la CUP manté una estreta aliança amb els partits que fan possible el Govern” i “confereix la majoria necessària al president Puigdemont”.

E-Cristians ha reblat que “no és de cap manera admissible el silenci de les nostres institucions, Govern i Parlament, davant de manifestacions que no tenen altra finalitat que ofendre al gruix del poble de Catalunya en la seva sensibilitat religiosa i cultural”.

“És una profanació del significat del lloc i de la imatge fet amb l’única voluntat de provocar”, ha denunciat E-Cristians, que també ha qualificat el vídeo de ser “una ofensa deliberada als sentiments religiosos dels catòlics”. “Qui pot compartir aquest maltractament a un símbol de Catalunya?”, ha preguntat l'organització.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#15 pepe.----, andorra, 28/04/2017 - 11:43

mira tu q es facil, provocacion, contra provocacion, q unos cuantos catolicos vayan a rezar con su cruz delante de los locales, pagados por todos, de las SA de la CUP, a ver q dicen. Y si ya lo hacen con banderas de España, no te cuento como se iban a poner. No saben darle la vuelta a la tortilla, solo saben quejarse.

#14 sid, bcn, 28/04/2017 - 11:40

si els seus familiars franquistes el veiessin...

#13 Pepón, Bcn, 28/04/2017 - 09:35

Este President es un pichafloja...tampoco se atreve a firmar la convocatoria del referéndum.

#12 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 28/04/2017 - 09:25

Torni dijous senyor Mas.

#11 modium, Moià, 28/04/2017 - 09:09

Qualsevol motiu serveix per criticar el President, el procès i tot això. Avui són dues noies que es besen. demà serà qualsevol cosa. Posats a demanar que es critiqui també el silenci del Vaticà, del Rajoy, del Rei i de qui sigui.

#11.1 pepe.----, andorra, 28/04/2017 - 13:16

podria decirte lo mismo, cualquier motivo sirve de critica a España y los españoles. Hoy es el corredor mediterraneo, mañana sera cualquier trapallada q se le ocurra al estado mayor separata. Pero modium, solo ve la pajilla en ojo ajeno y no el petrolero q tiene en su ojo.