Publicitat
Societat · 15 de Març de 2020. 13:38h.

Puigdemont s'ho pren malament

"¡Antes 'infectada' que rota!"

Puigdemont s'ho pren malament

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha criticat el decret que desenvolupa l'estat d'alarma que aquest dissabte va aprovar el Govern espanyol per contenir l'expansió del Covid-19.

En una piulada, l'expresident ha afirmat que "el virus del centralisme no descansa ni en temps de pandèmia. "El virus del centralisme no descansa ni en temps de pandèmia. Greu error de Sánchez i Iglesias. El que havia de ser un govern que obrís un 'temps nou' recorre al vell recurs de llançar-nos la Constitució pel cap. Diàleg? El monòleg de sempre. Irresponsables!" va escriure en una piulada.

9999.jpg

En una altra piulada, l'expresident ha afirmat que Pedro Sánchez "ha estat més contundent contra l'autogovern que no pas contra el virus", que "són els del virus para todos", i que "la seva concepció del federalisme. "¡Antes infectada que rota!".

555.jpg

"Pedro Sánchez ha estat més contundent contra l'autogovern que no pas contra el virus. Deu pensar que la vacuna és la Constitució. Tancar Madrid, confinar la gent, aturar-ho tot i mobilitzar els recursos com si es tractés del rescat bancari. Això feia falta. Per això Vox aplaudeix" ha escrit.

20398-97.jpg

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat que "la recepta del president Sánchez i el Govern PSOE-Podemos és confinar la Generalitat" en una piulada. "Els experts ens recomanen el confinament domiciliari de tots els ciutadans i el tancament del país. La recepta del president Sánchez i el Govern PSOE-Podemos és confinar la Generalitat. Això va de la salut i la vida de les persones i no de proclames patriòtiques" ha escrit en missatge.

89.jpg

El vicepresident del Govern Pere Aragonès també ha reaccionat al decret d'estat d'alarma indicant que "no ens cal una recentralització" i ha criticat que "van tard i malament" en una piulada a twitter.

"La prioritat és protegir les persones, erradicar el coronavirus. Aquest és l'objectiu. No ens cal una recentralització, sinó col·laborar sense imposicions davant de la gravíssima situació. Van tard i malament, hem de protegir les famílies, treballadors, autònoms i teixit productiu" ha escrit.

111.jpg

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#32 Sergi Sergio, Barcelona, 16/03/2020 - 11:36

Este memo si que esta infectado por el virus, el virus del odio, de la rabia, de la envidia, de la idiotez, de la imbecilidad, etc, etc, el mismo ya esta viendo que no es nada, ni nadie, solo un memo soltando memeces.

#31 Breogantuy, Tabarnia, 16/03/2020 - 11:27

No son mas tontos porque no practican pero con un poco de tiempo conseguirán el máximo honor de la estupidez

#30 et, sabadell, 16/03/2020 - 09:43

el retardat d. amer !!!
no fa falta fer memes ...... ell n- es un de viu ,

#29 Jajajajaj, Ciutat sense llei, 15/03/2020 - 21:21

Jajajajajajajajajajj pues que se rasque

#28 Doctor, Barcelona, 15/03/2020 - 20:54

Tenemos lo peores políticos en el gobierno de la nación, la peor oposición, los peores políticos en las autonomías, en ayuntamientos ...pero unos buenos profesionales en la sanidad y unos buenos conciudadanos, que cumplirán el encierro en casa