Publicitat
Societat · 19 d'Agost de 2021. 17:55h.

Puigneró es fa la foto ara amb mascareta

Després de la polèmica per la paella al sud de França

Puigneró es fa la foto ara amb mascareta

Puigneró, amb Pilar Rahola, i altres persones, a Cadaqués

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, s'ha fotografiat amb mascareta en un dinar a Cadaqués amb la periodista Pilar Rahola i quatre persones més. "Bones menges, gran conversa i millors amics", ha dit Rahola a la imatge que ha pujat al seu compte d'Instagram.

Aquesta foto arriba després de la polèmica que hi va haver per la seva participació a finals de juliol en una paella al sud de França amb vint persones més, entre les quals hi havia Rahola, Puigdemont, Comín i Canadell, entre d'altres. Puigneró va defensar que "vaig complir tota la normativa" malgrat que a França, entre altres restriccions, estaven prohibides les reunions en la via pública en què participen més de 10 persones.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, li va donar un toc d'atenció per saltar-se les restriccions decretades pel Govern per fer front a cinquena onada de coronavirus i va manifestar en seu parlamentària que "un responsable polític ha de complir les normes".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 MANUEL, Esplugas de Llobregat Barcelon, 20/08/2021 - 15:39

Es difícil renunciar al paston que se lleva en la generalidad/tat, lo bueno es que después nos pide a nosotros responsabilidad. Dan Pena

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 20/08/2021 - 08:35

No tiene nada de raro que se ponga la mascarilla con aquella pareja a su lado. Vio tambén el video promocional`por las redes, Sabía que eran ellos dos, los del horroroso homemade sex video.

#4 Tirant, Begur, 19/08/2021 - 22:38

La mascareta se l'hauria de possar a la cara la bacallaera perquè estem típs de la seva omnipresència las mitjans oficials

#2 Marti, Palafrugell, 19/08/2021 - 20:43

I amb això què preten arreglar? La capacitat d'aquesta colla de fer el ridicol no te limits.