Publicitat
Societat · 3 de Novembre de 2009. 11:04h.

Pujol proclama que Alavedra i Prenafeta "són amics meus"

L'expresident diu "van ajudar molt a la causa de Catalunya"

Pujol proclama que Alavedra i Prenafeta "són amics meus"

Pujol, durant l'entrevista a TVE

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha manifestat en declaracions a TVE que la detenció d'Alavedra i Prenafeta el "va sorprendre i entristir". Tot i això ha defensat la presumpció d'innocència "amb la major convicció".

"Són amics meus, ho han estat durant molts anys i jo segueixo sentint-me amic d'ells", ha sentenciat Pujol, que ha volgut també "agrair els serveis" que li van prestar a ell com a president, a la Generalitat i a la "causa de Catalunya". "Reafirmo la meva amistat i el meu agraïment per la tasca feta", ha afegit.

"Prenafeta em va ajudar molt a crear la Generalitat. Ho va fer bé i li estic agraït", ha recordat l'ex president. Preguntat per l'oasis "català", ha comentat que la detenció de Muñoz revela que "d'oasis no hi ha enlloc"

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Francesc, Barcelona, 04/11/2009 - 09:40

Que diu que va dir que ell va derrotar en Franco? No, no ho ha dit. Si va ser Franco que el va posar a la preso i el va fer torturar! Pot vostè dir on Pujol fa aquestes afirmacions sobre el rei? Enlloc, que jo sàpiga.

#26 Francesc, Barcelona, 04/11/2009 - 09:35

Per al comentarista anterior. A veure, el president Pujol parla amb agraïment de la gent que hi havia a la Generalitat provisional, que van fer feina des de l'única institució en la qual podien fer-ho aleshores: les diputacions.

#25 Claro que YODA Pujol dice que él fue un héroe, BCN, 03/11/2009 - 23:04

Mira Francesc, en mis memorias yo también soy muy alto, guapo y con ojos azules, y he salvado el planeta no una sino varias veces. Claro que YODA Pujol dice eso de sí mismo pues claro que sí, y además dice que él derrotó a Franco y coronó al Rey

#24 Francesc, Barcelona, 03/11/2009 - 17:17

El mateix president Pujol fa esment en les seves memòries de la Generalitat provisional. Però sí que és cert que varen ser ells dos qui la van iniciar fermament després de les eleccions del 1980 i una vegada aprovat el primer estatut.

#23 Bernat, BCN, 03/11/2009 - 16:02

Convergencia sector negocis a acabat punxant... Endavant Garzón tira més de la manta. Aquests patriotes non interessen a Catalunya. Aquests només miren els seus negocis.