Publicitat
Societat · 25 de Gener de 2012. 20:23h.

Pujol veu "positiva" la insubmissió fiscal

A l'expresident li sembla "molt bé" la decisió de la parella del Priorat

Pujol veu "positiva" la insubmissió fiscal

Pujol, durant el programa

Jordi Pujol considera que la iniciativa de la parella d'empresaris del Priorat que han decidit fer insubmissió fiscal és "positva". "És un gest positiu, però el gruix del país ha de seguir el camí que marca el Govern",  ha comentat.

L'expresident de la Generalitat, en una entrevista aquest dimarts a TV3, ha dit, malgrat tot, que "és una iniciativa individual i veig difícil que pugui plantejar-se en termes més generals". 

"Vivim un moment de certa confusió sabem que ens tracten malament, que ens tracten, des d'un punt de vista econòmic, d'una manera que no ens permet anar endavant, que en el millor dels casos quedarem estancats", ha considerat.

"Sabem que hi ha una actitud creixentment negativa des de Madrid contra coses molt fonamentals nostres com la immersió", ha afegit abans de dir que "sense immersió, la immigració i la pressió dels mitjans és difícil mantenir el català. Sabem que hi ha una actitud hostil".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#24 Kropotkin, Vic, 26/01/2012 - 20:24

¿Y porque no empiezas tu Pujol? ¿Hay o no hay?

#23 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 26/01/2012 - 14:07

El nacionalismo necesita un icono.En Alemana la raza, en otros sitios la religión, en Cataluña el pal de la palla es el catalán. El objetivo del nacionalismo es desterrar lo común, en este caso el español. Se enseña a odiar a España y a lo español, aunque casi todos somo oriundos de otras regiones.

#23.1 Josep, Lleida, 26/01/2012 - 20:48

TONI de CIUDADANOS l'icona del nacionalisme espanyol és ser unineuronal no? En comú? Els catalans no tenim res en comú amb els quillos com tu

#22 Marcel, Gavà, 26/01/2012 - 13:33

Els de CiU sempre igual sobiranistes de paraula i autonomistes-espanyols d'actes.
El que hauria de fer el govern de CiU si vol ser el Govern dels Catalans és liderar aquesta insubmissió contra l'espoli fiscal i econòmic que patim.

#21 Ben, Reus, 26/01/2012 - 12:30

A banda de dir "molt bé" seria molt didàctic que es mullés personalment i ingressés el seu IRPF (en el cas que sigui a ingressar i en allò que estigui en les seves mans) a la Hisenda de la Generalitat. I com ell, altres polítics i alts càrrecs. Aleshores això ja seria imparable.

#20 Pimpollo, Vic, 26/01/2012 - 11:16

Gracias, sr Pujol. Ojalá todos los nacionalistas fueran tan "perjudiciales" para España como lo es Pujol. Cada vez que habla es una bofetada para MÁS