Publicitat
Societat · 10 de Febrer de 2019. 18:35h.

Punxa l'últim acte en contra del judici

Només unes cent persones es manifesten davant una caserna de la Guàrdia Civil a Barcelona

Punxa l'últim acte en contra del judici

La primera protesta prèvia al judici del procés, que s'inicia dimarts a l'Audiència Nacional, només ha aplegat unes cent persones. La marxa s'ha iniciat a la plaça dels Països Catalans fins a arribar a les portes de la Caserna de la Guàrdia Civil, a l'Avinguda Madrid de Barcelona, que estava protegida amb tanques i amb la presència de diversos furgons dels Mossos d'Esquadra.

Els manifestants, que han lluït estelades i banderes feministes, han cridat consignes com "llibertat preses polítiques", "Ni França, ni Espanya; Països Catalans", "fora les forces d'ocupació", "no són funcionaris, són mercenaris", "qui sembra la misèria, recull la ràbia", "cap tribunal ens tallarà les ales", "no és un judici, és una farsa" i "fora feixistes dels nostres barris".

La protesta amb el lema lema "davant la retallada de drets civils, polítics i socials, alcem-nos, des del primer dia del judici aturem-ho tot" ha estat convocada per formacions de l'esquerra independentista com la CUP, Arran i Endavant, entre d'altres, i ha comptat amb el suport dels Comitès de Defensa de la República de les Corts i de Sants.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Morerita, Barcelona, 11/02/2019 - 08:52

chicos. Se dice, diuen, diuen, diuen, que las cajas de resistencia ya no son lo que eran, en caso de desordenes y detenciones y que el colectivo advocats no us cobrem per adquirir notorietat van de capa caída.
Como véis hay lecturas para todo y para todos.
Yo creo que sufren hartazgo, porque llevan mucho tiempo zanganeando con sus brasas.

#5 Morerita, Barcelona, 11/02/2019 - 08:50

a la hora de la manifa estaban cansados.
Tercera hipótesis: saben que la situación desde aquí la quieren convertir en una tea, buscar en diccionario no es la bebida inglesa y Sánchez Pérez-Castejón está muy distanciado, muy aislado y si los CDR hacen algo se puede dar alguna orden en sentido contrario, por lo que se lo han pensado los valientes

#4 Morerita, Barcelona, 11/02/2019 - 08:48

Si se consulta aquel tabloide en digital o se compra en el quiosco, reza para gente comprometida, pues bien, cada semana propone actividades gratis.
Primera hipótesis: este finde había un huevo y los que iban a acudir no llegaban desistiendo de ir al llegar muy tarde por la actividad all free.
Segunda hipótesis: han acudido a varias por lo que ya

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/02/2019 - 21:55

Era nomes un escalfament a la banda. Estan acumulant forces per l´apocaliptica aturada de pais de dues hores de la tieta Eli

I a mes a mes es diumenge i la neu esta mes ensucrada que mai.

#1 Albert, BCN, 10/02/2019 - 19:01

Si 45.000 ha sido pinchar... la asistencia de estos 50 como se le llama?

#1.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 10/02/2019 - 20:21

Esto se llama "gloriós i multitudinari acte patriòtic en defensa de les llibertats on TOTA Catalunya demostra que vol la autodeterminació". 600.000 personas según la Guardia Urbana.
Por cierto, ya circulan videos donde claramente se demuestra que la cifra de 45.000 es simplemente mentira. Nada nuevo para el desgobierno de ZPedro.