Publicitat
Societat · 18 de Gener de 2023. 09:36h.

Punyalada per l'esquena

Llach demana la dimissió de Junqueras després de donar suport a ERC

Punyalada per l'esquena

El cantautor i exdiputat Lluís Llach, que va formar part de la Catalunya Sí, plataforma civíca que donava suport a ERC a les eleccions; ha demanat la dimissió d'Oriol Junqueras com a president d'Esquerra perquè considera que els republicans han perjudicat l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont amb la reforma de la sedició. "Sincerament. Ja n'hi ha prou. Junqueras dimissió", ha reblat en un tuit.

Llach ha compartit a Twitter un vídeo de Joaquín Urias, professor de Dret Constitucional, que assegura que "és més fàcil que extradeixin Puigdemont del que ho era abans de la reforma". "I no es sabia?", s'ha preguntat.

També ha contestat a un usuari que es preguntava si "ja han sortit, els grans negociadors d'ERC, a demanar disculpes pel mal que han fet, al MHP Carles Puigdemont" i li ha respost que "Vols dir que no es feliciten? Ja fa molt temps que hi treballen".

Finalment, Lluís Llach ha compartit una altra notícia de Vilaweb que remarca que "els fiscals del Suprem donen un tracte diferent a la secretària general d'ERC respecte de la resta d'exiliats en el recurs davant de Llarena".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/01/2023 - 23:41

En la guerra civil de los años 30 del siglo pasado los nacionalistas de derecha y los de izquierda lucharon en bandos contrarios ¿Llegarán en el siglo actual a pegarse tiros también?
- No creo, pero seguro que sí se darán muchas puñaladas traperas.
¡Puñaladas esteladas!

#22 El gato Gonzalo, te doy con un palo., 18/01/2023 - 20:54

Lo que diga este vividor pseudosenegalés "nos la porta fluixa" . Hace años que algunos ya pedimos la dimisión de la morcilla lusca de cebolla. Que se ponga a la cola.

#21 Tabarnés puro, Barcino, 18/01/2023 - 20:35

¿El arrancaestacas este estará pensando en volver a los Legionarios de Cristo Rey?

#20 Peitu, Barcelona , 18/01/2023 - 18:16

Molt d'Església es aquest Junqueras pseudo mossèn... Pero les clava xiulant
Quina pandilla aquets d'ERC estem en mans d'un clan que riuten dels corleone

#19 Pere Llimonera i Citronell, WaterLoo, 18/01/2023 - 17:08

El principal problema del Movimiento separata supremata del nacional Catalanismo de patrias inventadas es que es un credo sectario y totalitario lleno de ratas inmundas y animales rastreros... donde hay demasiada escoria de la vida, alimañas y ratas de dos patas...