Publicitat
Societat · 28 d'Agost de 2012. 17:22h.

PxC compara la monja Forcades amb el pare Apel·les

El secretari general, Robert Hernando, creu que és "una mongeta amb aficions als titulars de premsa"

PxC compara la monja Forcades amb el pare Apel·les

Robert Hernando, en una foto d'arxiu

El secretari general de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Robert Hernando, ha criticat al seu bloc que la monja Teresa Forcades participés en un acte de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Montserrat, el passat cap de setmana.

"Entre els gurus del separatisme que van omplir el Sant Monestir de Montserrat de política pura i dura ens trobem a la mediàtica monja Forcades que cada dia recorda més al televisiu Padre Apeles", ha assenyalat.

Segons el dirigent ultra, "a la monja, admiradora declarada del goril·la comunista Hugo Chavez, només li falta vendre sotanes amb el seu nom a l'esquena".

"Si fos monja de fe hauria d'utilitzar la seva vida per tenir cura de gent gran, necessitats, a fer pastetes o plantar l'horta del convent, però en cap cas a donar mítings polítics o conferències per presentar els seus llibres, que per cert es venen i almenys un servidor encara no sap a quina obra social van a parar els seus beneficis. Sóc tot orelles", ha etzibat.

El número dos del partit ultradretà ha afegit que "els que aclamen i adoren la monja per la seva lluita segregacionista" simpatitzen en "partits anti-eclesiàstics, ateus i alguns d'ells fins i tot presumeixen que els seus antecessors cremaven esglésies en temps passats".

Hernando també ha criticat el pare abat del monestir, Josep Maria Soler, per instar-los a "no fer campanya a Montserrat", en la seva visita anual al monestir, i després permetre actes com el de l'ACN que segons el dirigent de PxC és "política pura i dura".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 Decart, L'Escala, 30/08/2012 - 10:21

A collons, ara resulta que són espanyolistes, tan catalanistes que semblen. S' els hi veu el llautó. Només són una colla de fatxes oportunistes.

#17 catalunyadespertaya@gmail.com, Vilanova i la Geltrú, 29/08/2012 - 22:19

Hernando, como siempre tienes unos
racionamientos que no estan en linea
con tu partido,el padre Apeles es una persona
respetadisina en PxC, Pregunta a tu Presidente
Josep Anglada

#16 Montserrat Vila, Solsona, 29/08/2012 - 21:20

La intel.ligència, vingui d'on vingui, sempre ha fet por als seudopilítics.

#15 la sotana, Collbató, 29/08/2012 - 16:16

cont) Apeles, revistes del cor i alguna cadena de televisió privada de Madrid. El Monestir de Montserrat sempre ha participat políticament en la defensa i promoció del catalanisme.Aquest precedent i el fet d'estar financiat per la Generalitat explica el seu vincle amb el sobiranisme actual.

#15.1 Mireia, Manresa, 29/08/2012 - 18:36

Quin grup polític té la Forcades al darrera? Tu t'has documentat bé? Li dónen suport 3 o 4 sectes marginals que no tenen més d'una vintena de militants, ningú més.

#14 la sotana, Collbató, 29/08/2012 - 16:07

Les semblances entre el Pare Apeles i la Germana Forcades són:catalans,porten sotana i mediàtics.Diferències:Forcades sembla tenir millor formació (escriu llibres i participa en programes intelectuals), Apeles sovintejava festes i programes de televisó cutres,Forcades té un grup polític darrera(cont