Publicitat
Societat · 8 d'Agost de 2011. 08:35h.

PxC denuncia un "intent d'agressió a una regidora"

Per fer fotografies "a una mesquita il·legal" de Sant Adrià del Besos

PxC denuncia un "intent d'agressió a una regidora"

Una manifestació de PxC

Plataforma per Catalunya ha denunciat que "la regidora de Plataforma per Catalunya a Sant Adrià de Besòs, Menchu Martí, ha sofert un intent d'agressió davant la mesquita que segons l'Ajuntament mai havia existit".

"La tarda d’aquest diumenge Menchu Martí va rebre la trucada de diversos veïns de la zona que l'advertien que malgrat que l'Ajuntament havia explicat a tots els mitjans de comunicació que mai havia existit la mesquita que va provocar la manifestació dels veïns abrigallats per PxC en contra de tal despropòsit", relaten.

"Aquests mateixos veïns van comentar a la regidora que malgrat que en diverses ocasions havien cridat a la Policia Municipal alertant del soroll i malestar que provoquen els resos dins del local havien fet cas omís i ningú va aparèixer pel lloc. Martí es va posar en contacte amb la Policia Local que li va comentar que tenien pendent portar una ordre al local de prohibició d'obertura però que mai hi havia ningú, en suggerir-los nostra regidora la possibilitat que anessin al moment, van contestar que no tenien efectius suficients", expliquen.

Segons PxC, "Menchu Martí es va personar davant de la mesquita amb una càmera de fotos per demostrar que efectivament, com diversos veïns i ella mateixa havia denunciat en el Ple, allà existia una mesquita completament il·legal, però quan estava realitzant les fotos diversos musulmans van sortir de dins del local completament descalços, que és com resen els musulmans, i la van increpar i la van intentar agredir. Solament la valenta intervenció de diversos veïns en defensa de la seva regidora va fer que la cosa no anés a majors".

"Minuts més tard van aparèixer tant els Mossos d'Esquadra com la Policia Local, alertats pels veïns de la perillosa situació que s'estava vivint en ple carrer, Menchu Martí va relatar els fets als cossos de seguretat que al principi li van demanar que es quedés per identificar als agressors que es trobaven ja dins de la mesquita il·legal però al final van desistir en considerar que es podia córrer perill a causa del gran nombre de persones que hi havia a l'interior", asseguren.

Martí ha presentat denúncia dels fets a la comissària dels Mossos d’Esquadra de Badalona "aportant el testimoniatge de veïns que no van dubtar en acompanyar-la. Minuts més tard la Guàrdia Urbana va desallotjar el local i el va precintar en comprovar efectivament que mancava dels permisos necessaris per exercir com oratori o mesquita".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Cristofer, Canet lo Roig, 10/08/2011 - 07:16

Una dona molt valenta. Una salutació desde lo Regne de Valencia.

#20 bert, bcn, 09/08/2011 - 17:57

Paris, Londres, ... tambè Salt o Barcelona ?. Com diu el comentari de "la verdad", DISFRUTAR LO VOTADO !!!

#19 la verdad, barcelona, 09/08/2011 - 13:48

disfrutar lo votado

#18 ARMANDO, BARCELONA, 08/08/2011 - 23:05

como indignado, me remito a simples concejales sin poder municipal y que están próximos al pueblo. Para mi esto si que es democracia real y no la burocracia de los partidos políticos, independientemente que sea de un signo político u otro. ella está con el pueblo y el pueblo con ella. Felicidades

#17 rafega , Sant Adrià de Besòs, 08/08/2011 - 20:24

No sé si és el cas aquest, però el que no hem de permetre és que el discurs en algunes mesquites sigui tant radical que no els volen ni en el seu pais d'origen. I aquí, Perquè els hem de permetre? Hi ha gent que ha marxat del seu pais fugin d'aquest radicals i vés per on sels troba aquí!