Publicitat
Societat · 16 de Març de 2012. 08:37h.

PxC proposa "expulsar els imams radicals"

La plataforma ultradretana es presentarà com acusació particular contra Abdeslam Laarusi

PxC proposa "expulsar els imams radicals"

Josep Anglada, durant la reunió a Terrassa

El president de la formació ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat que “PxC es presentarà com a acusació particular contra l’imam Abdeslam Laarusi, per incitació a la violència contra les dones” perquè considera que els “imams radicals com Abdeslam Laarusi s’han d’expulsar de Catalunya”.
 
El líder de PxC també ha destacat que "l'imam denunciat és vocal d'un dels grups musulmans més importants de Catalunya: el Consell Islàmic Cultural de Catalunya, un organisme que ha estat acusat d'antidemocràtic i dictatorial, com va denunciar Alami Susi, president del Itran-Associació d'amics del poble marroquí”.

En aquest sentit Anglada ha afegit “cal prendre mesures amb caràcter d’urgència per garantir que es respectin els drets democràtics i la dignitat de les dones a Catalunya” en considerar que “aquest missatges són discriminatoris i vulneren el principi d’igualtat i el dret a la integritat física i moral de la dona”.

Durant la junta comarcal de PxC del Vallès Occidental a Terrassa, Anglada ha criticat l’alcalde del municipi i actual primer secretari del PSC, Pere Navarrro, del qui ha dit que “ha demostrat un cinisme total quan va declarar la passada setmana mostrar-se sorprès de l'acusació contra l'imam per tractar-se, segons Navarro, d'una persona moderada i que el seu interès per obtenir el vot musulmà a Terrassa ha fet que mirés cap a un altre costat amb qualsevol assumpte relacionat amb la comunitat islàmica”.

Per la seva banda, el delegat comarcal, Joaquim Rosique, ha lamentat que "l'Ajuntament de Terrassa no ha contestat ni a una sola de les denúncies que han presentat formalment contra comerços i locals d'immigrants. Entre aquestes denúncies està la que es va dur a terme al maig del passat any contra la mesquita del carrer del Doctor Pearson per incomplir clarament la llei de culte”.

Finalment, també ha denunciat “un altre local, al carrer de Mirasol del barri de la Maurina, que és usat com a mesquita il·legal i que l'Ajuntament ho té encobert com centre cultural islàmic amb la seva corresponent subvenció".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 Gerard, Barna, 18/03/2012 - 04:02

D'acord. Però què fem amb els bisbes radicals, amb els partits radicals d'ultradreta, amb els racistes, amb els que neguen els drets del poble català i li volen imposar la llengua, etc? Els fem fora també? Vagin fent les maletes, srs de PxC.

#12.2 Rafa, Sant Boi del Llobregat, 19/03/2012 - 14:02

Estoy de acuerdo que algunos sacerdotes y componentes del clero son bastante retrógrados, pero de ahí a compararlos con los clérigos musulmanes que aconsejan pegar a la mujer me parece surrealista. Sobre el tema del idioma lee el ideario de PxC cosa que no has hecho y por eso dices esas tonterías

#10 PxC (Membre del Consell Executiu), Barcelona, 16/03/2012 - 21:48

L´intoxicador que signa PxC es en veritat l´Albertito Fernández Díaz. Je je je. Que no home que no. A PxC som catalans (no com el PP que es anti-català), pero NO som independentistes. L´Anglada ho ha dit públicament per activa i per passiva. Visca PxC !!!!

#10.1 pepe gonzales guedes, las palmas de gran canaria, 17/03/2012 - 16:50

estoy con el señor anglada porque soy de ultraderechista y franquista y opinon lo mismo aki el ayuntamiento les paga la casa la luz el agua y una paga aparte y a los españoles no .
y despues viene aki a imoner sus costumbre y se creen k esto es su pais echemosles a todos .

#9 PXC, BCN, 16/03/2012 - 16:31

GRÀCIES A LA PXCTAMBÉFOTREM FORA A TOT IMMIGRANT ESPANYOL QUE NO ESTIGUI ADAPTAT A LA NOSTRA TERRA...GRÀCIES ANGLADA.

#8 Anti morus, Igualada, 16/03/2012 - 13:57

Jo proposo expulsar tots i tots els morus,son el problema mes gran que tenim dels inmigrants

#8.1 Anti xarnis, Lleida, 16/03/2012 - 14:48

I desprès a pels espanyols.

#8.2 Ramon, Barcelona, 16/03/2012 - 19:54

esteee, i encabat què en faríem dels 3 milions de sudacas que va importar el M.H. Espanol del Ano pels "empresaris" a 400 euros del Fomento del Trabajo Nacional de CiU, pagant nosaltres i quedant-se ells les plusvàlues?.

#7 Quim, Pineda de Mar, 16/03/2012 - 13:40

A veure si ara resultarà que els xenòfogs són els que toquen de peus a terra; què passa amb la resta de partits, que esperen a que rebentin un mercat o un autobus per dir quelcom? I encara diran que s'els ha d'entendre per que se senten discriminats.