Publicitat
Societat · 10 de Juliol de 2020. 10:33h.

"Qualsevol sector ha estat millor vist que els venedors ambulants"

María Dolores, firaire: "He aguantat la pandèmia amb recursos propis"

"Qualsevol sector ha estat millor vist que els venedors ambulants"

La venedora ambulant María Dolores Arana ha denunciat en una entrevista a e-notícies que "qualsevol sector ha estat millor vist que el nostre" i ha lamentat que "les botigues van obrir les seves portes, van seguir les seves normes i ja està, però nosaltres no podem fer-ho perquè depens d'un ajuntament que et permeti obrir".

Arana ha explicat que "jo he aguantat els quatre mesos de pandèmia amb recursos propis i amb estalvis". En aquest sentit, ha afegit que "vam fer un ERTO, perquè no treballo sola, i jo he cobrat els 600 euros que correspon a un autònom i la resta ha sortit dels meus estalvis".

Sobre la decisió de l'Ajuntament de Mollet, que els ha imposat un canvi d'ubicació després de la pandèmia, la venedora assenyala que "ens han volgut treure de centre i això ha estat una mena d'excusa per poder treure'ns".

Finalment, subratlla que "ells al·leguen temes de seguretat, però els de les associacions de marxants han estat mesurant els metres de l'espai on ens vols ubicar i fins i tot en alguns llocs on érem abans hi ha més amplitud que en la nova ubicació".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 11/07/2020 - 15:51

Gracias a e noticies. Que preste su voz a los paradistas autónomos y vendedores de los mercados ambulantes. De los mercadillos. Más apoyo y menos trabas, un saludo y un abrazo a Todas.