Publicitat
Societat · 21 de Novembre de 2019. 21:29h.

Quaranta dies per desallotjar la Meridiana

Els Mossos es decideixen a actuar sis setmanes després

Quaranta dies per desallotjar la Meridiana

Els Mossos desallotgen la Meridiana

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dijous els manifestants que des de fa 39 dies consecutius tallaven l’avinguda Meridiana amb Fabra i Puig. Els CDR bloquejaven la circulació rodada en aquest via principal d’entrada i sortida de Barcelona des del passat 14 d’octubre, en protesta per la sentència del procés.

El tall d’aquest dijous ha durat poc més de deu minuts, el temps que han trigat sis furgonetes de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos a encerclar els manifestants. Els antiavalots han avisat per megafonia d’una “acció imminent”, mentre que els agents han sortit dels vehicles i han format un cordó policial. Les persones que tallaven la Meridiana han marxat caminat.

L’actuació de la Policia de la Generalitat es produeix l’endemà que el tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, afirmés que el govern municipal volia “posar fi” als talls de trànsit. “És un problema d'ordre públic, hi ha una manifestació no comunicada que crea molts inconvenients i és voluntat nostra posar-hi fi”, va assegurar Batlle.

meridiana2.jpg

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Sharp, Tarragona, 22/11/2019 - 18:17

Nuestros políticosd han tardado tropecientos dias en llegar a la conclusion de que el corte diario de la Meridiana era un problema de orden publico.

No creo que sea un problema de entender o no, mas bien de bochornosa falta de decision. Es para hacerselo mirar, pero no en Urgencias, sino en el sistema de la Seguridad Social que es mas rapido.

#12 Fer, BCN, 22/11/2019 - 14:24

Hoy les han metido 2.000 € a cada uno de los tres universitarios que rajaron una bandera española en un acto de SCC, con multas como estas, se lo pensarían dos veces en hacer según que actos.

#11 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 22/11/2019 - 14:06

Ayer pasé por delante del consulado de Colombia en Barcelona. Había una protesta protagonizada por cinco o seis personas y había cuatro Mossos identificándolos. SI llega a ser una protesta indepe, nadie les habría molestado.

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2019 - 12:28

6 semanas delinquiendo y los Mossos mirandoselo, menuda Degeneralitat tenemos.

#9 botifler1914, Waterpus, 22/11/2019 - 11:43

Querer es poder, no querer es prevaricar.