Publicitat
Societat · 27 de Març de 2015. 19:47h.

Quatre detinguts per incompliment de la Llei d'Estrangeria a dos bars de Badalona

La policia va aixecar actes també per tinença il·lícita d’armes i de drogues

Quatre detinguts per incompliment de la Llei d'Estrangeria a dos bars de Badalona

Imatge de la inspecció als bars

Un operatiu conjunt format per la Guàrdia Urbana de Badalona i el Cos Nacional de Policia ha inspeccionat aquest dijous a la nit dos bars ubicats als barris de Sant Roc i de la Salut.

Aquests locals venien provocant de manera reiterada les queixes dels veïns de la zona per les molèsties que ocasionaven. Durant l’operatiu es van identificar 62 persones i es van detenir 4 persones per infraccions a la Llei d’Estrangeria.
 
Al primer bar inspeccionat, situat al carrer de la Primavera del barri de Sant Roc, els agents van aixecar diverses actes, una d’elles per tinença il·lícita de drogues. En total es van identificar 29 persones, de les quals 1 va ser detinguda per infringir la Llei d’Estrangeria.
 
Al segon bar inspeccionat, situat al carrer de Pau Piferrer del barri de la Salut, els agents també van aixecar un acta per tinença il·lícita de drogues i es va confiscar una navalla. Es van identificar 33 persones, de les quals 3 van ser detingudes per infringir la Llei d’Estrangeria. Els quatre detinguts van ser traslladats a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Sant Adrià de Besòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon de les olives, Barcelona, 28/03/2015 - 11:26

Tranquils... que ara vindran els de les esquerdes a manifetars-se per a que no expulsin a aquesta gent. Papers per a tothom, oi?

#1 Núria, Reus, 27/03/2015 - 19:54

I els mossos on eren, com sempre?

#1.1 lol, Badalona, 28/03/2015 - 11:03

hauries de saber que els mossos no tenen competència en aquest tema vaca burra. La GUB hi era perquè el CNP els ho va demanar com a reforç.

#1.2 Isabel (Bcn), No valeu ni per insultar, 28/03/2015 - 20:28

Ja ens ho temíem, que els mossos només teniu competències en vaques-burres. Aquest és el problema que, desgraciadament, coneixem tots els catalans i que la Núria ha posat damunt la taula. I tu, mosso-mosso, sàpigues que quan cou, cura, i quan pica, madura. No, potser amb els mossos-mossos, ni això.