Publicitat
Societat · 2 de Gener de 2019. 10:36h.

Quatre ferits al Trambesòs

Un tramvia descarrila al final de la línia de Sant Adrià de Besòs

Quatre ferits al Trambesòs

Imatge del Trambesòs accidentat

Quatre persones han quedat ferides de diversa consideració com a conseqüència del descarrilament d'un tramvia al final de trajecte de la línia T4, a l'estació de Sant Adrià de Besòs. ElsfFets han passat poc abans de les nou del matí, quan el tren no ha frenat i ha xocat amb el topall de la via, segons ha explicat Protecció Civil.

Entre les persones accidentades, hi ha la conductora del comboi, que ha quedat atrapada com a conseqüència del xoc. Els Bombers han aconseguit alliberar-la i ha estat traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebrón amb diversos politraumatismes i en estat greu. Els tres ferits restants presenten ferides lleus.

Cinc dotacions dels bombers, així com dotacions dels Serveis d'Emergències i de la policia local, s'han desplaçat fins el lloc dels fets. Ara s'investiga si l'accident és causa d'un error tècnic o humà.

La catenària està tallada i no hi ha servei entre les parades de Sant Adrià i Maresme a la línia T4, mentre que la T6 funciona de Glòries a Parc del Besòs. El Tram informa al seu compte de twitter dels serveis alternatius.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pepón, Barcelona, 02/01/2019 - 22:17

Yo no soy ingeniero pero me parece que el parachoques es una mierda.

#5 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 02/01/2019 - 17:00

La conductora está grave, así que no es cosa de tomárselo a cachondeo, pero es complicado no ver en la foto una premonición de lo que políticamente le espera a la Generamitad y a los presuspolítix este 2019: llegar al tope de la vía y no saber/poder frenar a tiempo, con las consecuencias previstas por la Ley (sea el CP o la Tercera de Newton).

#4 pepe, andorra, 02/01/2019 - 14:18

descarrila? yo no veo un descarrilamiento, veo otra cosa, pero bueno, allá la prensa y las consignas q recibe del poder a la hora de dar noticias.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 02/01/2019 - 14:11

Esto pasa por la falta de inversiones de la Generalitat y del Ayuntamiento, los Barceloneses somos espoliados por los vagos de Tractoria (quitándonos 4 euros de cada 10 euros que pagamos en impuestos los barceloneses)

Traspaso de competencias a Tabarnia ya, !marxem!.

#2 Albert, BCN, 02/01/2019 - 12:16

Al final sera mas seguro ir en patinete al trabajo...