Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2021. 10:44h.

Quatre gats a la Plaça Sant Jaume

La presa de possessió de Pere Aragonès no desperta entusiasme

Quatre gats a la Plaça Sant Jaume

La presa de possessió de Pere Aragonès com a nou president de la Generalitat va aplegar només unes desenes de persones a la plaça Sant Jaume, a diferència d’altres ocasions on l’expectació generada va ser molt superior.

En el seu discurs, just després de prometre el càrrec, el ja 132è president de la Generalitat va apostar per una República catalana "al servei de la felicitat de tota la ciutadania". També es va comprometre a "donar-ho tot" per fer possible la construcció d'un camí "cap a la Catalunya pròspera, justa, verda, feminista i plenament lliure que volem per als nostres fills i les nostres filles".

Aragonès va fer un discurs amb un alt contingut social, insistint en "la transformació social, ecologista, feminista i democràtica" que es va comprometre a dur a terme en el discurs d'investidura de dijous passat al Parlament.

17693-2.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 BEJOTA, BCN, 27/05/2021 - 21:22

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO

#4 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelona is not Cataluñistan , 25/05/2021 - 15:30

132 presidente de la Generalitat???

Jajajajajaja... Menuda trola

#3 bejota, bcn, 25/05/2021 - 14:40

El voto de Lérida vale 2 veces y media el de Santa Coloma de Gramenet".
TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
.Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#2 Carme, Barcelona, 25/05/2021 - 13:29

I que esperaven que la gent de catalunya,no dormiriem esperant això, per favor ja n'estem tips de tots vostès, els independentistes per enganyar-los i els que no ho som,per aguantar-los dia si dia tambe amb la mateixa matraca,facin el favor de governar de veritat per tothom.

#1 Masias, Mis posaderas , 25/05/2021 - 11:29

Desde que la ANC nos los lleva de excursión a la capital y les regala bocadillos de mortadela, se ve a la gente muy desencantada.