Publicitat
Societat · 24 de Juliol de 2013. 12:43h.

"Que et moris, racista!"

Enfrontaments entre senegalesos desallotjats i veïns del Poble Nou

El desallotjament de la nau del Poble Nou ocupada per immigrants senegalesos s'ha saldat de forma pacífica a nivell policial, però això no ha evitat que alguns enfrontaments entre veïns del barri i els propis desallotjats.

Després de l'arribada dels Mossos, els immigrants han rebut el suport d'alguns dirigents de l'esquerra catalana, així com d'un grup de concentrats. No obstant això també s'ha format una rotllana de veïns que aplaudien el desallotjament per les suposades molèsties que els causaven els ocupants de la nau.

"Que se'n vagin ja, que és el que volem", cridava una veïna, mentre un altre, més contundent, enviava als senegalesos "a prendre pel cul". Una tercera acusava els immigrants de "viure a costelles d'Espanya", mentre un altre proposava que cada persona que donava suport als immigrants "se'n porti un a casa seva, i s'ha acabat el problema".

Un immigrant replicava el "fora d'Espanya" d'un veí a les portes d'un bar amb un "això és Catalunya!." Que et moris, racista!", li deia un altre al mateix veí, mentre un senyor d'avançada edat, a qui havien de subjectar, contestava "mor-te tu!". "Bon viatge", tancava el veí.

Publicitat
Publicitat

103 Comentaris

Publicitat
#42 Cristian, Badalona, 26/07/2013 - 03:36

Basta ya de vividores y de okupas y de inmigracion illegal Basta ya yo vivo y Pago impuestos pero no para gente we viene a vivir Del cuento !!

#40 Jordi, Gavà, 26/07/2013 - 00:49

Això és una vergonya, vénen de fora a viure mantinguts, no donen un pal a l'aigua i tenen els collons d'insultar treballadors decents espanyols. A aquesta brossa cal escombrar, com als delinqüents separatistes. Per això, la millor opció és Democracia Nacional. Endavant DN!

#39 Jordi, Manresa, 25/07/2013 - 14:59

Quin riure que em fan els immigrants espanyols atacant immigrants africans!

#39.1 Otger, Badalona, 25/07/2013 - 17:41

Si i els senegalesos responen en castellà.

#38 Repatriació immediata, BCN, 25/07/2013 - 14:51

Cal la repatriació immediata per part de les autoritats espanyoles, que son les que les han deixat entrar al nostre país ( de moment, tenen cura de totes les fronteres de l´Estat). Ni un cèntim dels contribuents per "integrar" aquesta gent.

#37 Intolerable, Barcelona, 25/07/2013 - 14:43

Ja ho veis. Volen la mort d´un autòcton, gent vinguda de fora que té seguretat social gratuita pagada per nosaltres. Coneguent aquestes intencions, està ben clar que votaré a PxC a les properes europees. Intolerable l´irresponsabilitat gairebé criminal dels nostres polítics.