Publicitat
Societat · 12 de Març de 2020. 11:38h.

Què fan els confinats?

Collboni: “no surto ni a baixar les escombraries”

Què fan els confinats?

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha explicat a RAC1 que està “perfectament bé” però que no surt de casa perquè “no es pot” ja que evitar contagis és “una qüestió de responsabilitat personal”.

“Això va de debò i, temporalment, canviarà la nostra forma de viure i de relacionar-nos”, ha dit, a més d’assenyalar que “no em fan tests perquè no tinc símptomes. És el que diu el protocol. S'aplica un principi de prioritat. Els serveis sanitaris focalitzen l'atenció en les persones que tenen símptomes o estan malaltes”.

"Divendres de la setmana que ve ja haurà passat el termini. Intento no comptar els dies perquè t'angoixes més. Has d'intentar disciplinar molt els horaris. Hi ha moments del dia que desconnecto per no barrejar el temps personal amb el de la feina”, ha explicat.

 "No surto per res de casa. No es pot. Es tracta d'evitar els contactes per prevenció. No surto ni a baixar les escombraries”, ha assegurat. "La part negativa és que hi ha una certa estigmatització per desconeixement. Persones del meu entorn van tenir cert rebuig social”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fierecita, Montgat, 12/03/2020 - 20:28

Collboni, si no bajas ya me quedo mas tranquilo, total para hacer el miserable papel que haces en el Ayuntament...
El día que bajes la basura lánzate con ella al contenedor, Hazlo por Barcelona.

#1 Yo, Tres Cantos, 12/03/2020 - 13:34

En Tres Cantos nadie se queda confinado en casa. Se han llenado los parques, tiendas, y supermercados de niños con los abuelos, los adolescentes hacen botellón a sus anchas y las terrazas están llenas grupos de señoras comentando que están de baja en La Oficina por el virus. El coronavirus, por tanto va a acabar con la tercera edad, la de los abuel