Publicitat
Societat · 6 de Setembre de 2013. 09:19h.

"Que li repiquin els ous al bisbe amb un Cristo"

Xavier Novell rep crítiques de polítics, acusacions de "botifler" i esdevé trending topic

"Que li repiquin els ous al bisbe amb un Cristo"

Novell

El dirigent de CDC, Àngel Colom, s'ha sumat a les critiques contra el bisbe de Solsona, Xavier Novell, després que aquest hagi anunciat que recomanarà no fer repicar les campanes el proper 11 de Setembre a les 17.14 hores, en el que havia de ser el tret de sortida de la Via Catalana.

Colom considera que "amb tot el respecte, el bisbe Novell s'equivoca molt impedint que repiquin les campanes". En aquest sentit ha expressat que "enyorem el bisbe Deig", anterior bisbe de Solsona i ha instat la resta de bisbes a "desobeir" Novell. A Colom li han retret que s'adreci a Novell "amb tot el respecte", però el dirigent de CDC ha deixat clar que "sóc educat i, a més creient, i a un bisbe, encara que cregui que s'equivoqui, li expresso tot el meu respecte…".

Menys respecte al bisbe s'ha pogut veure en el hashtags #bisbenovell o #solsona, que han esdevingut TT, en les quals ha participat el propi Colom. Xavier Novell ha rebut acusacions de "botifler" i ha llegit propostes com ara fer-li "repicar els ous". També hi ha qui lamenta que "doni pel cul sense que no l'hàgim votat".

"Que li repiquin els ous al #BisbeNovell amb un Cristo penjat a la creu", exclamava un, mentre un altre es mostra partidari de fer repicar les campanes "amb el seu permís o sense". "El bisbe de #Solsona diu que les campanes de les esglésies són seves. Doncs té tota la raó. Ja se les pot fotre pel cul", sentenciava un altre. També es sentenciava "quina llàstima si el bisbe Deig veiés quin botifler mana que facin silenci els campanars del seu bisbat".

Publicitat
Publicitat

122 Comentaris

Publicitat
#95 un català, Tarragona, 11/09/2013 - 02:33

Aneu bordant Catalibans, guau, guau. Visca la Vall d´Aran lliure .Aran no es Catalonia. Cata, cata, cata, cata, cata, cata, cata,cata,cata,catalibans aneu amb el Deig a que hus repiquin els ous a ell i a vosaltres. Sino trobeu ningú, veniu a Aran, que hus ho repicarem nosaltres amb molt de gust,

#94 un català, Tarragona, 11/09/2013 - 02:28

I jo em pregunto, repicaran les campanes a la Vall d´Aran i a les terres de l´ebre també?? i a les parroquies dels barris industrials de Tarragona i Barcelona???? En unes perque no i en les esglesies nazionalistes perque o be estan buides o estan en ruïnes jajajajajajajaja. Aneu aneu bordant

#93 Marc, Mataro, 09/09/2013 - 11:02

qui paga 13TV...? Xavie... au ves, franquista !

#91 LLuis Muntaner, Barcelona, 09/09/2013 - 02:32

"Que li repiquin els ous al bisbe amb un Cristo"
Me hizo mucha gracia. Personalmente retiraría la palabra "Cristo" aunque no tendria tanta coña
Lo que hemos de hacer es movilizarnos para sacarlo de Catalunya. Ese debe ser el objetivo.
y que Roma lo sepa.
Visca Catalunya Lliure

#90 isidre, solsona, 08/09/2013 - 11:46

Com trobem a faltar el bisbe. DEIG