Publicitat
Societat · 26 de Maig de 2021. 17:18h.

Queixes pels beneficis penitenciaris dels presos

El Suprem lamenta el "tractament" que els hi ha donat la Generalitat

Queixes pels beneficis penitenciaris dels presos

El Tribunal Suprem ha fet públic aquest dimecres el seu informe sobre els indults als condemnats per sedició en el judici del procés, en què s'oposa que puguin rebre la mesura de gràcia, i ha criticat el "tractament" que ha donat la Generalitat als "presos del procés" amb els permisos penitenciaris.

L'informe assenyala que "tampoc facilita a l'hora de prendre una decisió els permisos i llibertats concedides per l'administració penitenciària catalana, que ha actuat de forma grupal i sense tenir en compte l'evolució personal i individualitzada de cada un d'ells".

"Aquest criteri institucional -afegeixen els magistrats- amb visible distanciament dels requeriments legals i que ha hagut de ser corregit una vegada i una altra per aquesta sala, ha entorpit de forma notable el compliment dels fins de la pena, alimentant la ficció d'un subjecte col·lectiu, que seria titular del dret a la progressió en grau i, ara, del dret a l'indult".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Sarola, Castelldefels, 27/05/2021 - 12:17

¡ El que pagaría jo per pelar personalmént al cero a la Sra. Ester Capella. !

#7 Leonor, Figueres, 27/05/2021 - 04:31

Pp y vox en el proximo gobierno de españa deberan quitarle competencias a la generalitat de manera urgente.

#6 Rasca, Castelldefels , 26/05/2021 - 23:11

Junqueras y los demás sediciosos están en un SPA en vez de una cárcel...

#5 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 26/05/2021 - 22:06

Como no les deis los indultos os voy a poné do velas negras como me llamo Lola. Basura, sus vais a acordar toda la vida de Lola Montero .

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 26/05/2021 - 20:32

Presos??? Que presos??? Aaahhh son aquellos politicos que estan en el hotel Resort 5 estrellas Lledoners Spa??? Esos estan de vacaciones tomandose unos años sabaticos y si no que se lo pregunten a los presos comunes del mismo centro.