Publicitat
Societat · 9 de Febrer de 2017. 14:45h.

Querella contra Santiago Vidal

Per presumpte delicte de revelació de secrets i delicte informàtic

Querella contra Santiago Vidal

Santiago Vidal

El jutge del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona ha admès a tràmit una querella presentada per un particular contra l'exsenador d'Esquerra, Santiago Vidal. El jutge ha obert diligències prèvies per un presumpte delicte de revelació de secrets i delicte informàtic.

D'aquesta manera, la fiscalia que va iniciar una investigació contra l'exsenador d'ERC fa unes setmanes haurà d'inhibir ja que la llei estableix que no poden tenir diligències obertes si les té un jutjat.

El Ministeri Públic investigava si Vidal hauria comès un delicte de revelació de secrets ja que en un cicle de conferències va explicar que la Generalitat ja compte, "de manera il·legal", amb les dades fiscals dels catalans.

“El Govern de la Generalitat de Catalunya té totes les vostres dades fiscals. Això és il·legal perquè està protegit per la llei de bases de dades del govern espanyol”, va afirmar durant unes xerrades organitzades per ERC.

"No us diré com ho hem aconseguit perquè ho hem aconseguit de manera absolutament il·legal, tenim totes les vostres dades tributàries. Tots esteu fitxats, tots. Al nou Estat no s'escaparà ningú”, va afegir. 

“En teoria els qui portem aquest procés no hauríem de tenir-hi accés, però a vegades passen coses, no us direm com, perquè no és exactament legal, i no estaria bé que un jutge us expliqués coses que no estan exactament legalitzades”, va reblar.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Cal entendre'l, Bcn, 10/02/2017 - 19:08

L'home està una mica nerviós, natural, l'han intercanviat amb un indio.

#6 Albert Escarré Puig, bARCELONA, 09/02/2017 - 21:53

#6

¿ Pero NO decíais que lo que había dicho Santiago era PURA MENTIRA ?. Ahora presentáis una querella "POR REVELACIÓN DE SECRETOS". ¿ Quiénes SON los que MINTIERON ?, pues los que afirmaron, lo contrario de lo que pensaban : Politiquillos separatistas. ¡¡ Qué pena !!

#5 Smicht de Platja, Cuni, 09/02/2017 - 18:06

Este acaba en la Modelo. Ahora le toca arrastrarse un rato per Juntspel3% para que le den proteccion. Aunque ya es un lastre.

#4 vata....quééé, Montcada i Reixac, 09/02/2017 - 17:47

A los de Junt Podem...con Vidal les ha salido un forúnculo de mil pares de .....este juez decía la verdad y ahora le darán de todos los lados para machacarlo.....culpaaaables........Oriol...Más...Puigdemont....y se irán de rositas.....ahora el forúnculo les va a durar.

#3 Carlos Gomez, sense ficcio, 09/02/2017 - 15:45

Pobre Santiago.

Tanta patxoca que feia als mitins i als trainings d´ERC explicant als seus almogavers com tenen pensat donarnos pel cul als disidents i als descreguts i haver d´acabar d´aquesta manera.

Tan be que ho feia