Publicitat
Societat · 13 de Novembre de 2011. 21:07h.

"Qui hauria de declarar a comissaria hauria de ser CatalunyaCaixa"

La candidata d'Anticapitalistes creu que la seva "imputació és un atac a un projecte col·lectiu"

"Qui hauria de declarar a comissaria hauria de ser CatalunyaCaixa"

La candidata d'Anticapitalistes, Esther Vivas. Foto: David Virgili

La cap de llista d'Anticapitalistes, Esther Vivas, s'ha presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Pl. Espanya a on havia estat citada per declarar com imputada de violació de domicili jurídic per l'ocupació de la seu de CatalunyaCaixa que Anticapitalistes va realitzar el passat dimarts dia 8, per exigir que la banca retorni els diners cobrats del rescat bancari. Vivas s'ha acollit al seu dret a no declarar afirmant que només ho farà davant d'un jutge.

Abans d'entrar a declarar, Vivas ha afirmat que "és una vergonya que CatalunyaCaixa, una entitat que especula sense escrúpols en la indústria de la construcció i que fins i tot tenia un fons anomenat 100% natural que especulava amb els aliments, ens hagi denunciat. Ells són els que haurien d'estar avui a aquí declarant, perquè són els culpables de la crisi".

Vivas, que ha rebut el suport de dues-centes persones que s'han manifestat a les portes de la comissaria amb el lema 'No ens faran callar', ha afegit que "la meva imputació és un atac a un projecte col·lectiu anticapitalista i desobedient que defensa un canvi de model econòmic i social".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 Noguei, Bcn, 15/11/2011 - 10:19

Alsatopa me insultas y envias a la mierda, veo que prefieres el regimen de Cuba y otros de sudamerica, veo que desprecias a la gente de aqui que quieren trabajar vete tu a Cuba (seras feliz), adios racista antipersonas y antilibertad

#6 silvestre, barna, 14/11/2011 - 18:57

sols volen viure del xollo de la politica , en el fons son pitjors que ells , no foten ni brot

#6.1 Ernest, Barcelona, 15/11/2011 - 09:24

En canvi tu sí que es nota que ets una persona treballadora i responsable, només cal veure com escrius.

#5 Skinhead antifeixista, BCN, 14/11/2011 - 15:32

Aneu en compte tots els que defenseu aquest sistema repressiu pq. si no deixen alternatives per canviar les coses pacíficament i políticament tindreu seriosos problemes. No subestimeu l'esquerra real d'aquest país i estat que resta ben preparada i organitzada a l'ombra. Salut i puny a l'aire.

#4 Noguei, BCN, 14/11/2011 - 09:15

Esta ple de lladres xro ella es PROETARRA y procapitalista desquerres, todo para mis cositas y nada para otras cositas i subvencionmarie el terrorisme i la utilitzaci'o de ma d'obra barata

#4.1 alsatopa, bcn, 14/11/2011 - 15:39

Vete a la mierda. Fascista ignortante!!

#3 Terraxa, Terrassa, 13/11/2011 - 23:04

Podrem criticar les formes.... però en el fons té raó, les caixes, pseudo entitats financeres dirigides per expolítics, van entrar com passerells en un negoci immobiliari, i es van polir els calers... dels impositors. Com a premi, reben jubilacions milionàries.