Publicitat
Societat · 24 de Maig de 2016. 12:14h.

"Qui m'ho paga això? la Colau?"

El propietari d’un quiosc de Gràcia diu que els incidents d’ahir "fa que la gent del barri agafem mania" als okupes

Veïns del barri de Gràcia han qualificat d'"inadmissibes" i "molt greus"  els incidents que van protagonitzar ahir a la nit els okupes després d'una manifestació contra el desallotjament d'un antic banc del barri, autodenominat Banc Expropiat, que estava ocupat des de feia cinc anys.

Àlex Graells, el propietari del quiosc de Travessera de Gràcia que ha patit desperfectes, ha explicat que "encara no sé si me'ls cobrirà l'assegurança". "Ahir mateix vaig haver de tancar", ha lamentat i s'ha preguntat: "Qui m'ho paga això? La Colau? Ells?" "No m'ho paga ningú i el dia que no treballo, no menjo", ha remarcat.

Graells, en declaracions a e-notícies, ha dit que els incidents d'ahir "fa que la gent del barri agafem mania" als okupes. "Jo quina culpa en tinc? Jo m'aixeco a les quatre del matí per guanyar un duro", ha exposat.

També ha lamentat que es cremessin motos i els desperfectes a un cotxe just davant del quiosc, però ha justificat les actuacions contra els bancs: "Els bancs? Mira, entre cometes, feu el que vulgueu, però a nosaltres?"

Joaquim Vilallonga, veí del barri de Gràcia, ha dit que "era una cosa que es veia a venir" i ha defensat que "hi ha moltes formes d'ajudar a la gent, però respectant la propietat". També ha qualificat d'"inadmissible" el que va passar ahir a la nit al barri i ha defensat que "els veïns no tenen cap culpa que la gent pugui fer això".

"Tot el que es diu d'ajudes... quan arriba aquest moment trenquen quioscos de gent treballadora, cotxes i motos de gent que ha d'anar a treballar... Jo, personalment, no hi estic d'acord", ha apuntat.

Leonor, per la seva banda, ha criticat l'"incivisme" dels okupes i ha qualificat els desperfectes de "molt greus": "La senyora Colau hauria de posar una mica de part seva" i ha demanat que "haurien de vigilar que no entrin a les cases".

Finalment, el Xavier ha dit que "sabíem que el dia que passés hi hauria moviment, però no vam pensar que passaria el que vam viure ahir a la nit". "Si el propietari del local ha de cobrar el que sigui i se'ls hi acaba el contracta que pagava l'antic consistori que hi havia i el nou decideix que no... és complex", ha conclòs.

Àlex Graells, propietari del quiosc
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#35 DaniD, Barcelona, 25/05/2016 - 00:53

Jo preguntaria al kiosker a qui va votar ell les darreres eleccions.Molts van votar Colau i la CUP (si no no haurien obtingut una representació tan bona). Si ho va fer, no crec que li quedin ganes de repetir-ho.
I si va votar CiU Trias, aquest ha admès que pagava 5000€/mes als que li han destrossat

#35.1 Danidevito, Bcn, 25/05/2016 - 04:18

Potser va votar als falangitos o als corruPPtes com tu

#34 Pinxo, Bcn, 24/05/2016 - 23:16

https://directa.cat/convergencia-va-llogar-pau-social-gracia-abans-de-eleccions

#33 Banana Club, Pedralbes, 24/05/2016 - 22:39

Que hi feia el govern Trias pagant 5.000 € al mes pel lloguer del local ocupat?

És una actitud molt típica del caciquisme, com quan als inicis de la democràcia es domesticava als militars amb bons ascensos i sous.

Sento vergonya del Sr. Trias.

#32 Sentit comú , Igualada, 24/05/2016 - 21:56

Si tots anéssim docupes,punxessim la llum,l'aigua i inclús el gas seria mes fàcil per a tots.....
Pero no tindríem semàfors,contenidors d'escombraries,carrers esfaltats,policies,bombers,hospitals i un llarg etc que no hi cap aqui
Estem malament del cap o que passa,a tot el món hi ha daber un ordre!

#31 salva, Barcelona, 24/05/2016 - 21:13

aquet home es de CDC ?

#31.1 Pau, Bcn, 24/05/2016 - 22:12

Aquest home li han destrossat el seu lloc de treball sense cap motiu. És de CDC? Qui sap i què si ho és? el que segur que no és es banquer ni explotador ni culpable de la crisi. Solidaritat amb els treballadors i no amb els violents