Publicitat

Jordi Montull aparca en una plaça de discapacitats

"Quina barra!"

Montull, dirigint-se al cotxe (foto: Francesc Melcion, Avui)

La mà dreta de Fèlix Millet al Palau de la Música, Jordi Montull, va aparcar el seu cotxe en una plaça per a minusvàlids, mentre anava a signar al jutjat per certificar que no ha fugit de la justícia. Segons informen l'Avui i El Periódico, l’exdirector administratiu del Palau, en sortir del jutjat, es va dirigir a un Smart vermell aparcat en una de les places reservades per a persones amb disminució. Va obrir el cotxe, va retirar la targeta que havia deixat a la guantera i va marxar.

A la targeta dipositada al cotxe s’hi llegia la llegenda Titular no conductor. Montull tampoc portava ningú d’acompanyant al cotxe que pogués justificar-ne l’ús. Montull no consta com a discapacitat ni en el registre que té la conselleria d’Acció Social ni a  l’Ajuntament de Teià.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 jlk, el masnou, 02/03/2010 - 14:23

Son uns autèntics cracs, Millet

#3 Jord, Teià, 02/03/2010 - 13:03

Menys mal que en Montull no fuma! En cas contrari, de llencar una burilla al carrer sortia a la CNN.
Proposo que el proper dia el seguiu fins a Teià, per veure si sobrepassa els 80 Km/h a l'autopista i... ZAS! NOTÍCIA!

#2 Lluis, BCN, 02/03/2010 - 10:38

Acostumats a fer-ho tot amb total impunitat els hi costarà tornar a la normalitat de fer les coses com tothom les fa. Senzillament una mostra mes de com han fet les coses aquests energumens.

#1 Alcampelló, Barcelona, 02/03/2010 - 10:11

Cuando uno tiene que dar cuenta a la justicia de tantos pecados mortales placenteros, pero que ya no podrá volver a gozar, un pecadito venial viene a ser como un suspiro de alivio, un pequeño desahogo, un pedito.